Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly hiba volt ugye?
Ma volt a második találkozónk a lánnyal. Elmentünk korizni, itt a komoly hiba az volt, hogy nem tudok, de mondta majd megtanít na az első fele az én bénázásommal telt...
Már itt szoba hozta a következő alkalmat.
Majd sétáltunk még bő két órát (A szintén két óra korcsolya)
után a városban. Ha megfogtam a kezét nem zavarta pár perccel később azonban vagy zsebre tette vagy kesztyűt vett stb... (gondolom csak fázott)
Végig közvetlen volt, mint mindig de ha csak bokolni mertem cöcögött vagy fintorgott. (kicsit önbizalom hiányos de miért.. pedig igazi nő minden téren)
Szerintetek komoly hiba volt, hogy úgy mentünk korizni, hogy nem tudtam? Az elején nem csak esetlen de negatív is voltam emiatt sajnos. Lehetnek ezek amiket leírtam amiatt mert csak barátként gondol rám vagy helytállóbbak amikre gondoltam?...
Szerintem az nem jó pont, hogy frusztrált voltál. Én is voltam már így randizni, nulla kori tudással. MOndjuk, nem mintha most jobban tudnék jégkorizni, de ez a mókáról kéne, hogy szóljon. Lesérülsz és majd ő ápol utána :D Legyen eszed srác! :D Nem lehetsz negatív, mert akkor bukta.
Bókolást meg remélem nem a küllemére adtad, az a béta férfiak szokása ismeretlenül. A nők jobban szeretik, ha a lelküket veszed elő, tulajdonságaikat dicséred ;)
Természetesen nem a külsejére. :)
Ha visszamehetnék poénra venném na mindegy...
Túlparázod! Tele vagy görcsökkel, pedig egy egészséges "leszarom mit gondolnak mások" a legjobb hozzáállás.
Én is fintorgok a randi-bókoktól, azokat csak akkor lődd el, amikor már jobban ismered! Mert kezdetben ezek csak "olcsó trükknek" hangoznak, amivel le akarod venni a lábáról! Add önmagad, az a legjobb taktika!
28nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!