Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lehet nalla eselyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet nalla eselyem?

Figyelt kérdés
Facebookon.láttam meg ezt a lányt. Egyedülálló a statusza. En 18eves vagyok. nem vagyok csunya. tanulok még. elég komoly a felfogasom. szerintetek egy ilyen lány vàllal kapcsolatot ? vagy olyan.mint a többi?
2016. dec. 20. 21:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ilyen hejesírással nulla esélyed van nalla.
2016. dec. 20. 21:48
 2/10 A kérdező kommentje:
2016. dec. 20. 21:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan milyen lány is? Nincs itt semmi róla, csak hogy egyedülálló a státusza... milyen választ vársz?

Meg milyen a többi? Mit jelent a nem vagy csúnya? Mit jelent a komoly felfogás?

MIÉRT KELL ILYEN KÉRDÉST A FELNŐTT PÁRKAPCSOLATOK KÖZÉ TENNI, MIKOR EZ SE NEM KAPCSOLAT, SE NEM FELNŐTT???

30/F

2016. dec. 20. 21:51
 4/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jo.a billentyuzetem. s igy tudok irni. ott a link.
2016. dec. 20. 21:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Próbàld meg jelöld be fb-on és rà kb ennyi!
2016. dec. 20. 21:57
 6/10 anonim ***** válasza:
tegyl magadrl is ide egy képet
2016. dec. 20. 22:07
 7/10 Krukutyán Levente ***** válasza:
Esély mindig van. Bátraké a szerencse.
2016. dec. 20. 22:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Az élet nem így működik hogy kinézel egy lányt (aki még nem is tudja hogy létezel) aztán majd vele összejössz. Nem szabad így gondolkodni hogy egyetlen lány van a fejedben AKKOR, amikor még nem is jöttetek össze.

Nem lesz vele semmi, ne aggódj. Nincs nála esélyed.

2016. dec. 20. 23:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Na ez a (többek közt) fb átka. Leszedik a képed és mindenféle sz*r kérdésbe berakják :D Dejó, hogy nincs semmmi ilyesmim! :)
2016. dec. 21. 06:57
 10/10 anonim ***** válasza:

9:

De amúgy ez miért baj? Én a szexvideókat sem értettem soha

Miért lenne baj az ha kikerülne a netre rólam egy szexvideó, ahol egy szép lányt dugok meg jól a nagy farkammal és mindketten elélvezünk és jól érezzük magunkat? Én alapból nem raknék ki ilyet és nem is készítek, de ha ha kikerülne az miért baj?

Ugyanez itt is kicsiben: Akárki ez a lány, mi baja/kára/gondja van abból hogy itt megjelenik a képe?

2016. dec. 21. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!