Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet nálla esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet nálla esélyem?

Figyelt kérdés
Van egy rocker fiú a sulimba aki nagyon tetszik nekem, egyszer már beszéltem vele élőben a múlthéten de akkor elég sok badarságot hordtam össze nagyon zavarban voltam :$ de azóta párszor beszéltünk fb-n ( kb egy nap 2 mondat) de mindig én írtam rá nem egy beszédes típus és elég sokan át vágták szegényt de nekem talán pont ezért tetszik lényeg h azóta mindig őt keresem a suliba ma például megcsíptem egy kicsit és tovább mentem h vegye észre hogy ott vagyok szerintetek van nála esélyem vagy elvágtam magam teljesen? ( egy rocker 15 éves lány)
2012. okt. 9. 18:37
 1/6 anonim válasza:
Körübelűl velem is ugyan ez volt hogy mindig én írtam egy fiúra mindig rá gondoltam de tudtam hogy le kell róla kattanom mivel ő még egyszer nem kezdeményezett
2012. okt. 9. 18:44
 2/6 Traune ***** válasza:
ez amit leírtál annyi tudást nyújtott hogy beszéltek és ennyi. én személy szerint semmit nem tudnék leszűrni ennyiből. ha szerencsétlen szellemi fogyatékosnak tűntél és úgy hordtál össze badarságokat akkor rossz pont. ha zavarban lévő esetlen akkor pozitivum tud lenni. szerintem lehet nála esélyed... vagyis... amiket leírtál ezekkel nem vesztetted el az alap esélyedet.
2012. okt. 9. 18:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem menjetek együtt nyelvtanórára.
2012. okt. 9. 18:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Nyelvtan órára? ugye ülsz mellém? -.-''
2012. okt. 9. 18:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem már a "nálla" kicsapta a biztosítékot, úgyhogy el sem olvastam a többit. Te ezt frankót két l-el is mondod?
2012. okt. 9. 22:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazából 25el mondom csak gondoltam spórolok elvégre válság van vagy mi a szösz
2012. okt. 10. 05:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!