Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány az egyetemen, aki tetszik nekem. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Igazából ő már kezdeményezett, bejelölt fb-on, kérdezgetett tőlem, de nem tudom, hogy én bejövök-e neki. Mit tegyek?2016. dec. 20. 19:30
11/15 A kérdező kommentje:
Szóval. 3. éves egyetemisták vagyunk, egy szakra járunk.
Életünkben még egy szót nem beszéltünk egymással, és erre tegnap oda jön hozzám, kérdezett néhány dolgot, válaszoltam, közben nevetett, és rögtön utána néhány órával be is jelölt Fb-on.
2016. dec. 21. 13:27
12/15 anonim válasza:
Össze fogtok házasodni. Nyugi.
14/15 anonim válasza:
Talán kezdj el vele beszélgetni, érdeklődj, hogy van, csak ne mássz rá túlságosan.
15/15 anonim válasza:
Velem októberben hasonló történt, csak a történetben én vagyok a lány...a vége az lett, hogy csak a jegyzeteim kellettek neki és lényegében én rugdostam át ebben a félévben, de neki mennyire fontos vagyok. Végülis az voltam 😂 szóval az ilyenekkel vigyázz és ne higgy el nekik mindent, tapasztalat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!