Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam meg hogy NE tetszek a fiúnak akivel ma talizok?
Ha csak barát, és tudja, hogy van pasid, akkor vidd el őt is magaddal a találkozóra. :)
De áááá, azt nem akarod, mert akkor a másik srác nem fog lihegni utánad, amivel legyezgeti a hiúságodat. :)
Ha nem akarsz neki tetszeni, akkor kezd azzal, hogy a randit átrakod másik napra, aztán onnan is késel legalább fél órát. Dobj egy sms-t tíz perc késés után, hogy "lehet, hogy kicsit késel, de már úton vagy". Aztán hívasd meg magad valami drága helyre, ahol egész végig nyomogatod a telefonodat.
Ez egy hülyeség.
Úgysem fog rád csak barátként tekinteni. Ne tápláld belé a reményt, inkább szakítsd meg vele a kapcsolatot.
És amúgy minek neked fiúbarát, ha ott van a barátod? Neki kellene ezt a szerepet betöltenie, nem másnak.
Mondd le szépen a találkát, nyomatékosítsd, hogy van pasid és felejtsétek el egymást.
Szóval ha összejön a haverság, akkor ezentúl mindig csövesen, igénytelenül fogsz neki felöltözni, ahányszor bandáztok együtt? Sőt, mi van, ha egy baráti társaság is összejön, aminek mindketten tagja vagytok? Mindig csöves leszel, ahányszor velük vagy? :"""D
Na meg nem tudom, hogy tisztáztad a dolgot, amikor kettesben találkoztok, és ő még mindig nyomul. Szerintem sehogy, vagy elég bénán találhattad. Ha meg őszintén, nyíltan kimondtad, hogy neked csak haver kell, de ő tovább folytatja a nyomulást, az már az ő baja, és olyankor jobb megszakítani a kapcsolatot...
21/L
hát nem tudom. nekem is van fiú barátom, de én is tisztáztam vele hogy van párom. így nem is volt szükség rá hogy rusnya legyek, igénytelen, koldus. ő eldöntötte hogy ettől még akar velem barátkozni és ennyi.
ha nálatok ez nem így volt, akkor tényleg olyan, mintha csak élveznéd hogy vágyakozik utánad.
ha meg ő is felfogta hogy csak barátok lehettek, akkor nem lenne szükség erre a játszadozásra.
amúgy szerintem nem nehéz kitalálni, hogy lehetnél ellenszenves egy férfinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!