Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van 1 srác bejelölt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 srác bejelölt egy oldalon és nagyon tetszik de olyan mintha ö engem kerülne! Mért van ez? Mért kerül engem? Vagy nem is tetszek neki és csak úgy bejelölt? Nem reagál semmi üzenetemre, de mért?

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 17:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De akkor mért jelölhetett be ha nem akar tölem semmit?
2010. máj. 2. 18:55
 12/19 anonim ***** válasza:

Jesszus ezt nem hiszem el!!!!

Csak kiváncsiságból hány éves vagy???

Te jó ég!!!Már hogy a fenébe szerethetnéd ha egyszer (már ahogy a szavaidbol kivettem) még csak nem is beszéltetek?? Próbáld megkülönböztetni a szeretem-et a teszik-től.

Amúgy meg ez az egész rég el van cs*szve. Már rendesen elijesztetted a leveleiddel, vagy bizonyára jókat nevet rajta a haverjaival.

Fel kellene végre nőni!!!!!!!!!!!!!

2010. máj. 2. 20:18
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem.. Nem szeressük ha1 csja titokzatos.. de azt se h ha mindent elmond.:D ne mond megneki szoszerint h akarsz vele járni-.- azt senkise szereti.. joh talán vannak kivételek.. v ha hozzám a "kiszemelt csaj" odajönne az más xD nah kérj céépen bocsánatot töle h annyi levelet küldtél mjuk azért küldtél neki annyit mer nagyon igzatott voltál..am ha ö 17éves akk te mennyivagy?deh am téll nemértem.. ha nem ismered akk hogy szereted?? nem öt szereted.. hanem akit elképzelsz benne.. ésha olyan plázacica vagy azt legtöbben nemszeretik:D már aki rájött.... legyél magabiztos 1 picit féltékeny és ne akard mindig tudni, h mit csinál.. meg PL lehet h nem van gép közelébe..nekemis most 1hétig rosz volt a gépem xd . jah és am igen.. 1 kicsit legyél titokzatos.. de nee nagyonxD sokat mosolyogj éscsak 1 kicsit nyomulj.. azt a srácoknak kell ;) :P rem Segíítettem 18/F
2010. máj. 3. 15:18
 14/19 anonim ***** válasza:
Szereted-e még?
2010. máj. 5. 19:22
 15/19 A kérdező kommentje:
Az a gubanc h nagyon szeretem és nem tudok meglenni anélkül hogy 1 nap ne lássam a képét!!!!!!
2010. máj. 6. 15:44
 16/19 anonim ***** válasza:
Öhh.. NEM ŐT SZERETED!! HANEM AZT AKIT ELKÉPZELSZ BENNE!! ezt jol jegyezd meg:D ha találkzol vele akkor lehet hogy teljesen más(söt biztos), mint ahogy elképzelted:P Hidd el tapasztalat.. NE fuss utána:D nema csajoknak kell a pasik után.. mjuk én szeretem de xD nembaj:P a srácoknak kell kezdeményezni, max akkor nem ha téll csak a csajnak tetszik és a pasi" nem vette észre még a csajt:D 05-03 15:18 Voltam
2010. máj. 6. 18:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Am kort kérdezhetek?? elözö vtam
2010. máj. 6. 18:53
 18/19 anonim ***** válasza:
NEM ŐT SZERETED!! HANEM AZT AKIT ELKÉPZELSZ BENNE!!
2010. máj. 7. 09:09
 19/19 anonim ***** válasza:
IGENIGENIGEN!!!!!! :D xD
2010. máj. 7. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!