Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most ez a veszekedés mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez a veszekedés mit jelent? Bejövök a csajnak vagy mi? 20/F

Figyelt kérdés

Az történt ,hogy szombaton elmentünk szórakozni ismerősökkel a városba és bementünk egy új helyre ami most nyílt. Majd az este folyamán feltűnt egy lány akit én már régebben is kiszúrtam magamnak többször is láttam már utcán és egyszer ugyanabba az étterembe ettünk. Az érdekes az volt ,hogy mindig néztük egymást. Mármint az nem érdekes hogy én néztem őt mert ő nagyon gyönyörű de hogy ő is nézett engem az már fura volt. Persze nincs igazán gondom a külsőmmel jól elvagyok eddig inkább a kisugárzásomra fogták a lányok, hogy tetszem nekik meg az arcom is helyes de mostanában jól lefogytam és szívesebben lennék magasabb is szóval nem éreztem magam egy súlycsoportba a hölggyel ezért nem is érdekelt különösebben.

Szóval feltűnt ez a lány és a barátai és valahogy elvegyült a társaság, nem húzom feleslegesen az időt , elkezdtem beszélgetni az említett lánnyal és azon kaptam magam ,hogy csak egymással beszélgetünk , nevetünk, flörtölünk és táncoltunk is... sokat. És nagyon bejött nekem, simogatta az arcomat is de csók nem történt. És tényleg jól elvoltunk de az történt ,hogy én nem igazán szoktam rendszeresen inni és most többet is ittam mint kellett volna és hát eléggé sz*rul éreztem magam meg nem is voltam képbe igazán. Tudom hogy ez nem mentség a gyökér viselkedésre. Nagyjából annyi rémlik hogy megjelent valami srác aki látszólag nagyon jóban volt a csajjal ölelkeztek meg mittudomén és én meg tök bepukkadtam és elkezdtem inkább egy másik csajt fűzni akinek egyébként tudom hogy tetszem. Közben a csaj társasága el is ment és azt hittem a lány is. Később kimentem a mosdóba - ilyen közös tükör volt a fiú/lány wc között - és egyszercsak ott termett a csaj. Kérdezte vigyorogva ,hogy ha már úgyis itt vagyok vigyáznék-e a táskájára amíg bemegy? Mondtam hogy ja. Majd kijött és beszélgetett velem, kérdezte miért nem a lánnyal táncolok éppen akit az ölembe látott én meg kissé bunkón visszakérdeztem ,hogy ő meg miért nem khmm csinál éppen valami orálisat azzal a csávóval akinek a nyakába ugrált. Hát kicsit megsértődött , jól leb**zott hogy mekkora hülye vagyok és azt mondta ,hogy 10x jobb pasikkal is elmehetett volna de ő csak miattam maradt itt úgyhogy ne beszéljek így vele. Én ebből természetesen idegességembe csak a 10x jobb pasikat hallottam úgyhogy még mondtunk egymásnak egy két dolgot és mindketten haza mentünk.

Azóta gondolkozom ,hogy lehet hogy jó nagy hülye voltam mert tetszettem a lánynak, lehet a másik fiú nem is volt fontos vagy nem jelentett neki semmit. Most megtaláltam már face-n és rá szeretnék írni, elhívni valahova és esetleg valami ajándékkal is meglepni bocsánatkérésképpen amiért múltkor olyan bunkón viselkedtem vele. Vagy ezt már nagyon elrontottam? Nem mondtam egyébként olyan durvákat csak a sértettség beszélt belőlem, és előtte nagyon jól elvoltunk szóval nagyon szeretnék többet ettől a lánytól. Ti mit tanácsoltok mit tegyek?

2016. dec. 12. 22:34
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Mind a ketten gyerekek vagytok még érzelmileg.
2016. dec. 12. 22:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Kössz az építő jellegű hozzászólást
2016. dec. 12. 22:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Írjál, nincs mit veszítsz. :)
2016. dec. 12. 23:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mármint facen a lánynak. Kérj bocsánatot, meg mondd hogy tudod hogy bunkó voltál.. aztán meglátjuk mi lesz. Hajrá! :)
2016. dec. 12. 23:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Írj neki, ha nem haragszik, úgyis visszaír, kérj bocsánatot tőle a viselkedésedért. Értékelni fogja!
2016. dec. 12. 23:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Mint egy amerikai romantikus vígjáték 😀
2016. dec. 12. 23:29
 7/8 A kérdező kommentje:

Igazából már rá is írtam délután. Csak láttam ,hogy látta de nem írt vissza azért írtam ki a kérdést mondom ezt most nem kellett volna?! Viszont előbb néztem és láttam hogy írt de szerintem még be is fújta valamivel a monitort, hogy még sterilebbnek tűnjön a válasza. Jó mondjuk megértem ,hogy nem írt semmi mosolygós jelet vagy ilyesmit ha haragszik még. Azt írta holnap nem ér rá mert sokat kell tanulnia de TALÁN majd a hét vége felé. Amennyire az eddigi tapasztalataimra támaszkodhatok ez most olyan szopatós teszt dolog ,hogy húzza az agyamat vele de szerintem benne lenne. Legalábbis remélem...

Még egy kérdés: amikor beszélgettünk többen szóba jöttek valahogy a mesék (mert mi más jöhet szóba) és fél füllel hallottam ahogy azt mondja az egyik barátnőjének hogy "jaaaaj olyat én is szerettem volna mindig de sosem volt olyanooom" mikor a csaj menőzött a macis ilyen kulcsra akasztható izéjével. Azóta azt is kiderítettem melyik mesébe volt az a kis izé és hol lehet kapni szóval gondoltam kapna tőlem egy olyan jó nagy macit. Vagy ezt az ajándék dolgot felejtsem el mert korai?

2016. dec. 12. 23:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Igazából meg is érdemled hogy egy kicsit húzza az agyad. De igen, erre megy ki a játék. Több mint valószínű, hogy találkoztok hétvégén! :)

Az ajándékot felejtsd el, esetleg egy csoki kiengesztelésképp! De semmi más.

Ha esetleg komolyabbra fordul köztetek a dolog, akkor lehet neki macit venni. De most semmiképp ne támadd le vele.

2016. dec. 12. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!