Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túlságosan ragaszkodnék ehhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlságosan ragaszkodnék ehhez a sráchoz?

Figyelt kérdés

Jó, ijesztő lesz így elsőre és másodikra is, de kérlek, segítsetek!!!

Elrontottam, mert három hét után nagyon elkezdtem ragaszkodni egy sráchoz, aki nagyon bejön. Sajnos csináltam egy kis hisztikét is, ami nagyon megijesztette. Úgy tűnt, hogy helyrehozhatatlan, mert egy jópár nap csend lett, viszont ma rám írtelkezdtünk megint beszélgetni, holnap találkozunk is átbeszélni a dolgainkat. Azt mondja, sokat gondolt rám, de nem tudja, mennyire tudok változni ebben. Fél tőle, hogy egy hisztis nő leszek, aki nem enged neki teret és mindig balhézik. Én rendszerint nem ilyen vagyok, kivéve ha nem érzem magam biztonságban.

Szóval ha minden jól megy holnap tali és átbeszéljük, próbálkozunk. Mit tegyek? Milyen tanácsokkal látnátok el, hogy mit tegyek holnap, ha találkozunk?

Hálás köszönet.

2016. dec. 11. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:

"sajnos csináltam egy kis hisztikét is"

Sajnos csak eddig tudtam olvasni :D

2016. dec. 11. 20:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Haha... köszi. A nők szoktak ilyet. Tovább is van, felolvassam?
2016. dec. 11. 20:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem elég az, ha nem csinálsz majd hisztikét.
2016. dec. 11. 22:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Hagyd abba a "hisztikét". A kifogásod, miszerint "a nők szoktak ilyet" orbitális baromság, mert a buta, érzelmileg éretlen nők szoktak ilyet, mondom nőként. Értelmes ember ki tudja fejezni normális kommunikációval is a problémáit, nem pedig hisztivel próbál figyelmet kizsarolni a másikból. Teljesen jogosan fél a srác, ha ezek után még mindig ad egy esélyt, akkor pedig bizonyítanod kell, hogy tudsz uralkodni magadon, mert senki sem akar hisztis sárkánnyal együtt lenni.
2016. dec. 12. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!