Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy derítsem ki a pasiról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sorsi31 kérdése:

Hogy derítsem ki a pasiról, h. eltitkol vmit vagy csak én képzelődöm?

Figyelt kérdés
Adott egy ismerkedési fázis,online társkeresőről..4 randi,no sex eddig viszont 120 km távolság..a gondom az,hogy csak hétköznap akar találkozni,mondván dolgozik,ami oké 2 m.helye van..ő jönne hozzám,h.megmutatom e a lakásomat,stb.(még nem voltunk egymásnál)viszont ha én kérdezem hárít..elvileg egyedül él Pesten..Legutóbb ott aludtam egy rokonomnál,este tali stb..h.ő jönne,ahol én vagyok,mondom nem lehet,aztán rákérdeztem h.fordítva,?erre a válasz reggel dolgozom..na itt lezártam..A kérdés:Hogy derítsem ki mi áll a háttérben?
2016. dec. 11. 19:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Gyanúúús...roppant gyanús...magánnyomozó?
2016. dec. 11. 19:26
 2/11 anonim ***** válasza:

szerintem nem egyedül él.

és nem is szimpla lakótárssal

2016. dec. 11. 19:26
 3/11 anonim ***** válasza:
szerintem sehogy. hagyd a francba az egészet, ha az elején ilyen bizalmatlan vagy vele, akkor ez nem fog javulni. amúgy meg valamiben tuti sumákol.
2016. dec. 11. 19:31
 4/11 anonim ***** válasza:
Ne legyél már ennyire bizalmatlan és ne akarj a lakására menni. A neje, biztos nem venné jó néven.
2016. dec. 11. 19:35
 5/11 anonim ***** válasza:
mi lenne, ha ezt így felvázolnád neki is, és megkérdeznéd tőle?
2016. dec. 11. 19:44
 6/11 A kérdező kommentje:

Magánnyomozó???annyit nem ér,h.még fizessek is :-) ahogy látom nem csak nekem gyanús a dolog..

Utolsó és mégis hogy?telefonba vázoljam le,mert ki tudja mikor talizunk,v.írott forma?miért nem lehet megmondani ha van vki,akkor eldönteném akarom v.sem így..de ez..

2016. dec. 11. 19:56
 7/11 A kérdező kommentje:
3-as te nem lennél bizalmatlan,amikor te hajlandó lennél beengedni az életedbe ő viszont kifogásokkal jön??
2016. dec. 11. 20:01
 8/11 anonim ***** válasza:
dehogynem lennék az. de abban a pillanatban lapát az ilyen. :)
2016. dec. 11. 21:28
 9/11 anonim ***** válasza:

Nézd, szerintem ha konkrétan megmondod hogy látni akarod a lakását,és hárít akkor kuka!

De ha bele is megy és megmutat valami lakást, légy észnél hogy valóban az övé e,vagy hogy valóban ott él-e, mert nekem simán volt olyan kollégám akinek volt egy külön kúró kecoja, mert hogy ugye volt barátnője.... Ja ami még szebb hogy köncsön is adta másoknak hogy csajokat vigyenek fel. Ez Bp-n volt.

2016. dec. 11. 22:22
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi :-) nahát azt hiszem nyulat ugratok a bokorból a héten,ha addig nem gondolom meg magam és lelépek szó nélkül :-) :-) azt hiszem egy 40-es pasinak sivár élete lehet ha így játszik...
2016. dec. 12. 05:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!