Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők miért fanyalognak, ha nem egy James Bond udvarol nekik? Szerintem túl sokat néznek tévét és az elvárásuk is ehhez igazodik. 22f
" a nők többsége a nyugdíjas korosztályban "hozza be" a férfitöbbletet."
Nem. Összességében nőtöbblet van. A fiatalabb korosztályban nagyjából fele-fele az arány. Hiába nem akarod felfogni.
Már rettentő unalmas, hogy páran rendszeresen itt sírnak, és a nőkre hárítják a saját sikertelenségüket, és azt nem hajléandók észrevenni, hogy másnak sikerül.
MEnjél már el egyszer egy bölcsöde, óvoda előtt. Garantálom, hogy nem James Bondok felvonulását fogod látni.
Igazán lehetne külön topik Síránkozó fiúk címmel.
"MEnjél már el egyszer egy bölcsöde, óvoda előtt. Garantálom, hogy nem James Bondok felvonulását fogod látni."
Napi random?
Nem jó, ha a féfi válogat, mert "senki nem jó neki, nagyképű szar"
Nem jó, ha beéri kevéssel is, mert "igénytelen, neki úgyis mindegy"
Akkor mégis mi a jó?
Nem mondtam soha életemben, hogy egy férfi ne válogasson.
Mindenki válogasson, találja meg azt, aki iránt vonzódik. És ne kérje rajta senki számon, hogy miért nem elégszik meg azzal, akinek tök mindegy, csak legyen valaki.
Olyan vicces látni, amikor írok pár hozzászólást, amit amúgy élőben is alátámasztanak és tapasztalom is... Itt sorban lepontozzák azok, akik képtelenek tükörbe nézni. De lényegében már azt is lepontozzák, ha valaki rosszat mer írni akárcsak egy excsajáról is.
Mi történt itt a gyk-n? :D Régen tele volt nőgyűlölő pasikkal. Most belőlük kevesebb van. Helyettük tele lett az oldal frusztrált és csalódott nőkkel? :D
Akkor íme az őszinte igazság, amit úúújra lepontozhattok, de utána álljatok a tükör elé sírni: Amelyik átlagos csaj nem talál pasit, mert szerinte a srácok csak a "palvinbarbikat" bírják, az egyszerűen egy romhalmaz. Önismeret terén 0, realitásérzék terén 0, emberismeret terén 0, szociális képességek terén 0.
Az is vicces, hogy az sem jó, ha nagyok az igények, az sem jó, ha bárkivel beérik. Akkor nektek mégis mi a jó? Néha egyszerűen a saját igényeitekről sincs fogalmatok, de elvárjátok, hogy a srácok majd kitalálják a dolgokat. Elárulom: Nem fogják.
Ez kb. olyan szintű képmutatás, mint amikor egy irigyelt nő le van szólva, hogy még melle sincs, de ha egy pasi mondja ugyanezt, akkor az egy bunkó paraszt.
#33: Az nem unalmas, hogy ugyanezt csinálják a lányok? És hogy naponta raknak i egónövelő kérdéseket? :D Miből gondolod, hogy csak sikertelen férfiak írják ezeket a nőkről? Évek óta van barátnőm, sosem volt gondom a csajozással. Ettől függetlenül vannak barátaim és beszélgetünk. Járok szórakozóhelyekre, utcára és látok dolgokat.
És igen, én bunkó vagyok. Ettől még a tények makacs dolgok.
"Néha egyszerűen a saját igényeitekről sincs fogalmatok, "
Tudod ezzel az a baj, hogy különálló emberekkel beszélsz. Én csak közvetlenül a kérdezőnek válaszolgattam, te meg egy csoportként kezeled a nőket. El se tudod képzelni, hogy a két külön választ 2 külön ember írta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!