Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők miért fanyalognak, ha nem egy James Bond udvarol nekik? Szerintem túl sokat néznek tévét és az elvárásuk is ehhez igazodik. 22f
"Szép általánosítást készítettél párszázalék hülye miatt."
Semmivel sem nagyobbat, mint maga a kérdés.
"Az átlagos srácok többsége meg majdnem bárkivel beérné."
Egy egészséges lelkületű nő, akinek van önbecsülése, nem alázza meg magát olyan módon, hogy "beérjék" vele. Ha emiatt egyedül marad, hát egyedül marad, de legalább nem kell azt éreznie nap nap után, hogy nem elég jó, és a drága ura csak a lehetőségre vár, hogy egy jobb nővel lelépjen.
#22: Én megértem, ha valakinek ez a helyzet nem szimpatikus. (Mondjuk a téma általában árnyaltabb. Sok pasi azért érné be bármilyen csajjal, mert elnéző és elfogadó. De megszoktam, hogy manapság már nincs olyan társkeresés szempontjából, amibe ne lehetne belekötni.)
DE! Ha valakinek ez nem kényelmes, akkor mondja azt. És ne azt, hogy a férfiaknak csak a Palvinbarbik tetszenek. Undorítóak az ilyen szintű szövegek. Nekem pl. sosem tipikus szépségideál lány tetszett. Rengeteg haverommal ugyanez a helyzet. Rengeteg haveromnak csak a duci csajok jönnek be. És lehetne sorolni...
"Undorítóak az ilyen szintű szövegek."
De ugye csak akkor, ha pasira mondják, ha nőre akkor ugye nem.
Megjegyzem, a baráti társaságunkban a legtöbb srácnak van barátnője, és egyikük sem James Bond, messziről sem.
#24: "De ugye csak akkor, ha pasira mondják, ha nőre akkor ugye nem. "
Ha általánosítóan, minden egyes nőre mondják, akkor de, ugyanúgy undorító. Viszont az arányokat érdemes megnézni. Nem látok aktuális celebcsaj koncertjein lógó férfitömeget, de látok aktuális férficeleb koncertjén sikoltozó női tömeget. Marketinges tény, hogy a nőket egyszerűbb befolyásolni a média által.
Ha mi, srácok megnézünk egy filmet, amiben szerepelt egy jó színésznő, akkor bejön, lefeküdnénk vele és ennyi a reakciónk, másnapra elfelejtjük. Ha egy csaj van így, sokszor rákattan a srácra.
"Megjegyzem, a baráti társaságunkban a legtöbb srácnak van barátnője, és egyikük sem James Bond, messziről sem."
Nekem is van olyan baráti társaságom, ahol majdnem mindenkinek van barátnője. Valóban nem James Bondok, de átlag feletti srácok. Beszéltem már pár lánnyal innét, aki előadta, hogy átlagos vagy átlag alatti srácoknak is vannak barátnőik. Küldtek pár képet róluk... Majdnem mindegyik srác átlag feletti volt... Pont, mint ahogy az ilyen társaságokra jellemző.
De ismerek olyan társaságot is, ahol tényleg átlagos vagy átlag alatti srácok vannak. Alig van néhánynak barátnője.
Ne gondolja senki, hogy véletlenül panaszkodik egyre több pasi...
Egyszer láttam valami B kategóriás horrort ahol a suliban egyetlen egy csávó vitt el minden csajt "a bálra" és ezért az összes többi srác elkapta és kivégezte ez az egyet...
"Általában a visszahúzódó és könyvmoly csajok is helyes pasit akarnak. Az átlagos srácok többsége meg majdnem bárkivel beérné. "
Na és ez utóbbi mondatot miért írja ide minden pasi, kedves válaszoló? Szerinted az mennyire jó érv, hogy te akárkivel megelégednél, és azért velem jöttél össze, mert éppen én álltam ott?
Most az se jobb, mikor elvárás = A Tökéletsség és az első hibánál máris kaszálás van, "mert ő többet érdemel".
Viszont ha azt nézzük amit te mondasz akkor viszont az tűnik fel jobb fényben... Pedig egyszinten van a kettő. Mint mikor a börtönben "szintezik" egymást az elítéltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!