Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Melyik /- vagy milyen női parfümökre mondjátok azt hogy "isteni" vagy ha érzitek egy nőn, az eszetekbe marad vagy amiatt rögtön leszólítanátok a nőt?
Figyelt kérdés
2016. dec. 7. 20:03
1/6 anonim válasza:
Az illata miatt senkit sem szólítanék le, csak ha tetszik az illető.
2/6 anonim válasza:
Ilyen hülyeség miatt nem szólítanék le senkit, de én nagyon szeretema Kenzo parfümöt nőkön, akkor a Naomi Campbell- Cat deluxe at night verzióját és a Playboyt is.
3/6 anonim válasza:
Úgy viselkedek egy finom női parfümöt érzékelve, mint Kvarg Lipi az ementáli illatára. [link] Nem! :D
Szóval kizárólag a parfümének illata miatt 1000%, hogy nem szólítanék le nőt.
4/6 anonim válasza:
Márpedig az illatnak elvileg hatalmas nagy szerepe van :D Olvastam már csomó tanulmányról, ahol ezt-azt bizonygattak pszichológusok. Emlékezetben nagyon erősen tárolódik, az biztos.
De hát hogy kinek mi az ízlése, azt nem tudom. Talán mindegy is az illat, te hordod, így elég ha neked tetszik, és jól érzed magad vele -azaz tükrözi a személyiséged- elvégre ez is nevezhető kommunikációnak :)
Lényeg, hogy ne legyen túl tömény, azaz ne fújj magadra annyit, hogy húzod magad után a szagcsíkot, mint a mesében :D
És szvsz az édes illatok finomak, pl vattacukor :)
24f
5/6 anonim válasza:
2: az megvan hogy a Kenzo több mint 20 féle női parfümöt gyárt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!