Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akarom hogy észrevegye hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarom hogy észrevegye hogy tetszik nekem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok lány.. tetszik nekem (de nagyon) egy 19 éves pasi. van is egy barátnoje akivel szoktam logni stb.. kedvelem azt a csajt,de ha meglátom oket kettesben,legszivesebben kitépném a haját.. tudom ez nem valami jo hozzá álás,de sajnos ez van.. az a pasi most nem rég szakitott az azzal a csajjal.. és nagyon sokat volt neten az a pasi,tehát irozsgáltunk meg minden,és egy este megkérdezte tolem nem e megyek vele ki autocskázni.. nekem megtetszett a dolog,természetesen el is mentem,szabad volt,nekem tetszett. nem ált semi az utamba. pár perc után itt is volt. beszélgettunk,stb.. és ez a dolog tobszor is megtortént,és mindig jobbá alakult. simongatott,egymás olébe fekudtunk.. és nekem ez nagyon bejott. minnél jobban megszerettem a pasit,és már beleszerettem. amit én nagyon nehezen tudok megettni.. pár hét után ujra osszejott a volt csajával.. én rosszul voltam,suliba is ossze estem.. nem tudtam élni.. és igy megy ez néhány hete.. nem tudom elviselni hogy egy pasi akit imádok,jár egy csajjal.. és méghozzá a olt csajával. nem tudom miért tette ezt,de nagyon fáj. és hiába akarom elfeledni,nem megy. mit tegyek szerintetek? nagyon koszonom mindenkinek elore is.. :(
2008. okt. 6. 18:40
 1/4 A kérdező kommentje:
*** bocsi a hibákért.! ***
2008. okt. 6. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha összejött a volt csajával, valószínűleg nem te érdekled, hanem ő. Remélem azért volt annyi eszed, hogy nem feküdtél le vele. Felejtsd el. Az ilyen pasi, aki egyszerre több vasat is tart a tűzbe nem érdemel meg senkit. Ő csak szórakozik.
2008. okt. 6. 19:31
 3/4 anonim válasza:
szerintem keress egy korban hozzád illőt nézz körül a suliban biztos találsz!
2008. okt. 7. 00:48
 4/4 A kérdező kommentje:
koszi... de ahoz a csajhoz csak azért ment vissza mert hiányzott neki valami.. ami a pasiknak nagyon fontos tud lenni.. a sex..a suliban tanulok,nem pasizok.. :)
2008. okt. 7. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!