Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire elfoglalt lehet, vagy csak félvállról vesz?
Ne írj neki. Ha akarna valamit, keresne. Futottál már érte amennyit kell.
Egészen biztos, hogy megismerkedett mással.
Most komolyan ilyen naiv vagy drága?:) Olvasd már vissza miket írtál....annyira egyértelmű, hogy szórakozik veled (millió jele van), hogy még egy óvodásnak is feltűnne.
Miért nem mérlegelsz? Az írásod alapján sok minden szól ellene, és kb. nulla mellette. Van még hal a tengerben.
hagyd a fenébe, családja is lehet, más nője is lehet
vagy csak simán nem kellesz neki
A leírtak alapján én egy családos férfire tippelnék.
Necces most a december miatt...Ez elég gyanús, bár ha családja van, nem tudom hogy merte magát feltenni társkeresőre.
Ha meg nem ez áll a háttérben, akkor szimplán csak egy szélhámos, aki szórakozik veled.
Ne írj neki, akkor majd kiderül, hogy akar-e egyáltalán valamit.Gyanítom, hogy fog írni.Akkor állítsd kész tények elé: vagy találkozunk még ma, vagy ne raboljuk tovább egymás idejét.
Szerintem az elejen szamitott egy gyors dugasra. Aztan ugye ez nem jott ossze, mar annyira nem is erdekled.
Sok parkapcsolatban / hazassagban elo ferfi van fenn keppel a tarskereson. Aztan ha lebukik, akkor persze magyarazza az asszonynak a hulyebbnel hulyebb szovegekkel, hogy miert is (baratja kerte meg ra, stb...). Tehat ez onmagaban nem mervado...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!