Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kialakulóban lévő kapcsolatom, de a lány az exét nem nagyon tudja elfelejteni Mit tegyek?
"Tényleg hanyadik randin kéne már a szex?"
Ez a kérdés valami vicc akarna lenni???? Te tényleg ennyire sík buta vagy?? De most komolyan?
1. Nincs olyan, hogy kéne! Mert a szex NEM kötelező!
2. Amikor beszéltetek már róla!
3. Amikor mind a ketten úgy érzitek, hogy eljött a megfelelő idő!
"Szívesen feledtettném vele az exet. Az is jó ha sokat talizunk és kimozdulunk? Sok program stb...?"
Pont nem a szexszel fogod vele elfeledtetni, hanem a tetteiddel, az iránta kimutatott érzelmeiddel, törődéseddel, figyelmességeddel..stb.
De már leírtam, ha ő nem tesz meg azért semmit, hogy elfelejtse az exét, te csinálhatsz bármit, esélytelen lesz ez az egész próbálkozásod!
Én vagyok, aki írt neked erről egy hosszú privát üzenetet.
Egy tanács, amit tudom, hogy nem fogsz megfogadni, mert az ember ilyet nem tud megfogadni valamiért.
A tanácsom: HAGYD OTT, AMÍG MÉG LEHET.
Sok sikert és remélem jól alakulnak veletek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!