Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tatabányán, merre lehet menni randizni? Merre vinnétek a lányt?
Figyelt kérdés
Nem étterem, kávézó meg ilyenek, azt mondta a lány szeret kirándulni, sétálni...De Tatabányán én csak a Csónakázó-tót ismerem, az meg már olyan snassz. Tatán van sok hely, de első randin nem akarom, hogy a lány is utazzon...ott ott a Tatai-tó, a Cseke-tó, meg millió más...Merre vinnétek? Előre is köszi!20/F2010. máj. 1. 14:36
1/7 anonim válasza:
És miért ne utazzon a lány? Kihullana a pin@szőre? Ha akar valamit, akkor úgyse gond neki, ha utazik.
2/7 A kérdező kommentje:
Marhán remélem hogy nincs neki:D
De, nem hullana ki, de ha első randi, akkor menjen a fiú...
Szerintem.
2010. máj. 1. 14:40
3/7 anonim válasza:
Elmehetnél érte Tbányára és együtt eljöhetnétek Tatára, sokkal jobb hely :D tatai vagyok:)
6/7 maxhell válasza:
Szerintem is Turul, meg Ligeti-tó.
7/7 anonim válasza:
A szentgyörgypusztai erdőbe. V a SíkvülgybexD
Komolyan, nem értem, miért nem csinálnak parki sétautakat ezen helyeken. Erdő, liget már van hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!