Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találhatnék ilyen férfit?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék ilyen férfit? Tényleg lehetetlen? 21L

Figyelt kérdés
Erdélyben élek, és minden vágyam az, hogy egy magyar férfit találjak magamnak aki a jövőjét komolyan gondolja, tanult legyen és igazán szeressen, igazi társ legyen, és hű legyen hozzám. Sajnos eddig még nem találtam meg. Valoszínű ,hogy sose fogom?
2016. dec. 4. 12:00
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Marosvásárhelyen lakom. De mivel román egyetemen vagyok, csak románokkal találkozom. A magyarok közül akiket ismerek, mind van barátnőjük
2016. dec. 4. 12:41
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

"és az utcán ne köpködjön"

Tessék? :D

2016. dec. 4. 12:59
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
12: Úgy tűnik, hogy arrafelé ez már nagy kérés. :D
2016. dec. 4. 13:07
 14/28 anonim ***** válasza:
Erasmusszal gyere Budapestre vagy bármelyik vidéki egyetemre. Biztosan van ilyen lehetőség a sulidban, kérdez utána. Szerintem kinyílana a világ előtted jobban. Szerintem avval a félévvel amit Magyarországon töltesz csak jól járhatsz.
2016. dec. 4. 13:24
 15/28 anonim ***** válasza:
Szeged és Debrecen is esélyes lehet számodra ha Budapestet nem szeretnéd és közelebb is vannak hozzád.
2016. dec. 4. 13:27
 16/28 anonim ***** válasza:
Kedves 9# senki nem tehet arról hogy oda születik..
2016. dec. 4. 13:28
 17/28 A kérdező kommentje:
Én szeretem itt, és nem szeretnék elköltözni. S nekem idevalósi kellene. Csak nem tudom, hogy itt hol találhatnám meg a nekem megfelelőt
2016. dec. 4. 13:55
 18/28 anonim ***** válasza:
Soha nem voltam Erdélyben igy ebben nem tudok segíteni.
2016. dec. 4. 13:56
 19/28 anonim ***** válasza:
57%
Kedves Csipkerózsika! Kérd meg apukádat,hogy adjon egy ébresztő puszit,vagy egyik barátodat. Ideje lenne felébredni... :)
2016. dec. 4. 14:54
 20/28 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos vagy,hogy ennyire ragaszkodsz a szeretteidhez,de valamit valamiért.Ilyen elvárásokkal esetleg nézelődhetsz Győrben vagy Veszprémben,vagy valahol Nyugat-Magyarország jobb csücskein,mert simán találsz ilyen kaliberű férfit,aki még magyar is.Vagy Debrecenben,vagy Szegeden.Még olyat is simán találhatsz,aki később önként dalolva fog veled Erdélybe költözni,de helyben szerintem nincs sok sansz a magyar pasasra,azok alapján,amit elmondtál.Egert azért nem ajánlom,mert ott erdélyi magyar csak tunézzal jött össze,amit kinézetre nem csodálok.Régóta együtt vannak és soha nem hallottam,hogy bármi baj lenne velük.Remélem így marad.
2016. dec. 4. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!