Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék ilyen férfit? Tényleg lehetetlen? 21L
Figyelt kérdés
Erdélyben élek, és minden vágyam az, hogy egy magyar férfit találjak magamnak aki a jövőjét komolyan gondolja, tanult legyen és igazán szeressen, igazi társ legyen, és hű legyen hozzám. Sajnos eddig még nem találtam meg. Valoszínű ,hogy sose fogom?2016. dec. 4. 12:00
1/28 anonim válasza:
Rengeteg ilyen férfi van, csak ki kéne nyitni a szemeidet és látni is! :)
2/28 A kérdező kommentje:
Sajnos román környezetben vagyok. Alig találkozom pár magyar férfivel.
2016. dec. 4. 12:07
3/28 anonim válasza:
Írd le hova menjek, azt megyek... 27/f
4/28 anonim válasza:
Nem túl konkrét az elképzelésed; ezeknek még én is megfelelek, bár nem Erdélyben élek.
5/28 anonim válasza:
Kicsivel nyugatabbra lenne a kegtöbb esélyed, de ha túlságosan nyugatra költözöl, akkor megint egyre kevesebb esélyed lesz rá.
Szómiszó Magyarországon nagy eséllyel találnál ilyen férfit.
Örülök h segíthettem. :))
6/28 A kérdező kommentje:
Persze még azt is szeretném, hogy irodában dolgozzon, szeresse a gyermekeket. Mindig elegánsan legyen öltözve, és az utcán ne köpködjön
2016. dec. 4. 12:10
7/28 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék elköltözni Erdélyből, itt van az egész életem, családom, barátaim. És szeretem itt.
2016. dec. 4. 12:11
8/28 anonim válasza:
Szerintem Erdély magyarsága a templomokban megtalálható; Persze kérdés, hogy a fiatalság is jár-e oda, vagy inkább az idősebb generáció. Lehet, hogy te nagyon kicsi faluban élsz, és ezért nem találkozol senkivel?
Bár nem sokszor voltam Erdélyben, de szerintem Sepsiszentgyörgy, Brassó, Székelyudvarhely, Marosvásárhelyen több magyar él, ezekben a városokban tudnál találkozni...
9/28 anonim válasza:
Én meg magyar férfiként, erdélyire nem vágyom.
10/28 anonim válasza:
Erdélyből költöztem Budapestre hogy magyarul tanuljak az egyetemen, azóta pedig itt dolgozom. Szép Erdély és gyakran van honvágyam, a szabadságom mindig ott töltöm, de ez sem rossz. 24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!