Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valaki randizott már volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki randizott már volt általános iskolatársával?

Figyelt kérdés

Tehát nem osztály, hanem iskoltárssal. 1-3évfolyammal feljebb, lejebb végzett.

És nem 1-2év hanem 8-10év után, úgy hogy afdig nem tartottátok a kapcsolatot.

Milyen tapasztalataitok voltak?

2016. dec. 4. 00:10
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Én csak olyannal, aki általánosba járt oda, ahova én gimibe. Persze nem ismertük egymást, mert nagy volt a korkülönbség. 5 évvel az érettségim után ismerkedtünk meg az interneten, mindkettőnknek elég nagy meglepetés volt. Aztán elhívott randizni és össze is jöttünk, bár rövid időre. Sajnálom, mert aranyos és szép lány volt, csak nem illettünk össze már csak a korkülönbség miatt sem. Nem tudom, hogy ez a válasz segít-e rajtad. :D
2016. dec. 4. 00:15
 2/4 Költőnő? ***** válasza:
100%
Két volt osztálytársam. Ma már házasok. Nem kicsit döbbentem meg, mivel általánosban ég és föld volt a két ember, ma sem értem egyáltalán h keveredtek össze:)
2016. dec. 4. 09:16
 3/4 anonim ***** válasza:
2: közben volt például a kamaszkor, amikor teljesen átalakul a gyerek gondolkodása.
2017. jan. 2. 03:28
 4/4 Költőnő? ***** válasza:
#3 annyit nem változott egyikük sem. Még kamaszkorban so-so úgy ahogy megvolt az általános iskolás osztálytársakkal a kontakt, a felnőtt kor küszöbén veszítettük el egymást.
2017. jan. 2. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!