Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
L lány vagyok, és van egy fiú akivel jóba vagyunk (jó barátok). ,2év van köztünk ő gimis én általános suliba járok. Szerelmes vagyok belé. Mit tegyek?
Leírtam egy másik hasonló kérdésre, de szerintem neked ez a megoldás:
Miért nem ültök le egymással szemben és mondod el neki mint barát a barátnak, hogy bár nem akartad, de lehet többet érzel iránta mint barátság? Aztán kérdezd meg tőle, hogy ő vajon ugyanúgy érez-e irántad, vagy egyáltalán van-e esélye a dolognak, hogy valaha így érezzen. Aztán hagyj neki időt a döntésre és ne sürgesd.
Ha tényleg a barátod akkor meg fog érteni. Ha már ő is többet érez irántad mint barátságot ugyis azonnal meg fog csókolni. Ha pedig nem ugyanazt érzitek, akkor nos kicsit kemény lesz a következő pár hét, de ha a barátság őszinte köztetek nem lesz gond belőle. Viszont tisztán fogod látni hogy is álltok.
FÚJ SHOUJO!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hányok tőle, mondd el neki! Ha nem viszonozza akkor fuss el és mondd neki azt sírva, hogy BAKA. Ha ez se jön be akkor baj van a gyerekkel 😔
~kivételesen segítek 😒~
Shi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!