Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire melyen kapaltam el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire melyen kapaltam el magam szerintetek? Nagyon melyre, vagy esetleg van meg remeny?

Figyelt kérdés
26/N vagyok. Tetszik a munkatarsam. Na jo, mar itt elcsesztem, h hazinyulra nem lovunk. Eleg regota szingli vagyok de ra nagyon rakattantam. 1 honapja ismerjuk egymast. Ereztem, h en is tetszem neki. Ma delutan felhivott, hogy van e kedvem talalkozni. Azt mondtam, igen. Vegulis nala kotottunk ki, beszelgettunk es ahogy ez lenni szokott, szoba kerult kettonk kapcsolata. Aztan egymasnak estunk. Megcsokoltam. Na itt akartam megallni, de nem sikerult. Volt sok csok, polok lekerultek rolunk, es o elelvezett. Utana szornyen ereztem magam. Nem fekudtunk le, csak kezzel nyultam hozza. Szerintetek beskatulyazott a ribanc kategoriaba, vagy van meg eselyem arra, hogy egyutt legyunk?
2010. máj. 1. 02:07
1 2
 11/11 Szöszi23 válasza:
Hát lehet, hogy egy kicsit most ki fogja használni az érzéseid. És tök jó most neki ez a helyzet, hogy sikerrel járt nálad...
2010. aug. 8. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!