Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire melyen kapaltam el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire melyen kapaltam el magam szerintetek? Nagyon melyre, vagy esetleg van meg remeny?

Figyelt kérdés
26/N vagyok. Tetszik a munkatarsam. Na jo, mar itt elcsesztem, h hazinyulra nem lovunk. Eleg regota szingli vagyok de ra nagyon rakattantam. 1 honapja ismerjuk egymast. Ereztem, h en is tetszem neki. Ma delutan felhivott, hogy van e kedvem talalkozni. Azt mondtam, igen. Vegulis nala kotottunk ki, beszelgettunk es ahogy ez lenni szokott, szoba kerult kettonk kapcsolata. Aztan egymasnak estunk. Megcsokoltam. Na itt akartam megallni, de nem sikerult. Volt sok csok, polok lekerultek rolunk, es o elelvezett. Utana szornyen ereztem magam. Nem fekudtunk le, csak kezzel nyultam hozza. Szerintetek beskatulyazott a ribanc kategoriaba, vagy van meg eselyem arra, hogy egyutt legyunk?
2010. máj. 1. 02:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy ribanc, ne aggodj, szerintem van nala eselyed, sot!
2010. máj. 1. 02:23
 2/11 A kérdező kommentje:
Te el sem tudod kepzelni, hogy mennyire megnyugtattal. Es mibol gondolod, hogy van ra eselyem? Mert en nagyon szegyenlem magam, es nagyon parazok, hogy konnyuverunek hisz. Nem vagyok az, de elvesztettem az eszemet, es most legszivesebben szembekopnem magam. :S
2010. máj. 1. 02:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, nem azon múlik, hogy mikor fekszel le vele, hanem, hogy Ő mit keres benned. Ha csak futó kalandot, ha komoly kapcsolatot, mindegy mikor kerül sor a szexre, akkor sem fog "menetközben" változtatni a szándékain. Én egyszer a második randinkon lefeküdtem egy sráccal- ma Ő a férjem... :)
2010. máj. 1. 02:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
De ha ennyire zavarban vagy emiatt, akkor legközelebb mondd meg a srácnak, hogy nem szokásod az ilyesmi, csak most elvesztetted a fejed, mert annyira levett a lábadról, olyan férfias. El fog olvadni... ;)
2010. máj. 1. 02:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Oh ez jol hangzik :) Koszike :)
2010. máj. 1. 02:36
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen, eleve azzal kezdtem h imadom hogy olyan ferfias... az egoja az egekbe szokkent. az en onbecsulesem meg a beka segge ala.. de megis jo volt es remelem lesz folytatasa. Meg egyszer koszonom a hasznos valaszaidat.
2010. máj. 1. 02:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj, én örülök, hogy van még ebben az országban olyan lány, aki nem veszi olyan könnyedén a szexet, mint más az alsóneműváltást... Ritkaság az ilyesmi, főleg ebben a szex-szerelem topikban ugye :D
2010. máj. 1. 02:53
 8/11 A kérdező kommentje:

Most irok par sort a privat emailedre, ha nem haragszol :) es ott kifejtek valamit :)

Remelem nem traktallak vele... :S

2010. máj. 1. 02:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy haragszom, írj csak.
2010. máj. 1. 03:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Sztem nem tart könnyűvérűnek, akkor tartana annak hogy ha csak egy kalandra kellene.
2010. máj. 1. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!