Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális, hogy rosszul érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy rosszul érzem magam, hogy kikosaraztam egy srácot?

Figyelt kérdés

Van párkapcsolatom, ezért mondtam neki nemet a randi meghívásra.

A munkahelyemen találkoztunk többször. Nagyon szimpatikus, helyes, kedves, mosolygós fiú. Árad a szeméből a jóság.

Nem mondom, hogy teljesen közömbös lennék irányába (sőt, ha szingli lennék, biztosan megpróbálnám vele). És annyira rosszul érzem magam most, pedig helyesen cselekedtem. Szeretem a páromat és nem akarom megcsalni sem. Ő is ilyen ember egyébként, csak neki nyilván már - a jó mellett -, a rossz oldalát is tapasztaltam az évek során.

De valahogy ha arra gondolok, hogy egy ilyen ritka kincset találtam és veszítek el emiatt, az rosszul érint.

Nincsenek barátaim egyébként, kissé magányos vagyok és ennek az egyik oka, hogy nagyon ritkán látok ilyen embereket mint ő és a párom.

Ezek után gondolom remény sincs arra, hogy barátok lehessünk, ugye?

L

2016. dec. 1. 22:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

persze, hogy normális nekem is volt bűntudatom

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__fenykep..

2016. dec. 2. 00:04
 12/14 mikeXxX ***** válasza:
Ha szerelmes lennél ez a kérdés fel sem merült volna benned ennyit erről !
2016. dec. 2. 17:46
 13/14 anonim ***** válasza:

@mike

Még ha fel is fesszük, hogy igazad van, és egy ilyen gondolat megjelenése de facto azt jelenti, hogy a szerelem elmúlt, ez még mindig nem ad támpontot a kérdezőnek. Nem derül ki belőle ugyanis, hogy ez akkor automatikusan azt jelenti-e, hogy az ember szálljon tovább a következő virágra (vagy méhecskére), vagy - amennyiben a kapcsolatuk egyébként jó - maradjon a jelenlegi párjával. Vagy hogy a kérdező helyzetét hogyan érdemes feldolgozni.

2016. dec. 2. 21:13
 14/14 mikeXxX ***** válasza:
13# Nézd én a véleményem írtam le és miért ? Mert én saját élettapasztalatom alapján amikor szerles voltam valakibe és odajött valaki azzal hogy mikor és hol szophat le (szó szerint értsd ) akkor sem foglalkoztam a dologgal tiszteltem szerettem a partnerem annyira hogy nem teszem meg és el sem gondolkodom rajta na most erre itt sokan azt mondanák mekkora luzer én meg azt mondom ez a szerelem ha meg leírom a véleményem akkor meg le vagyok pontozva hogy hagyja ott a barátját és mindenkit megkímél egy rossz dologtól akkor le leszek pontozva bár hidegen hagy így végül is leírom neked ! De az ő élete azt kezd vele nyilván amit akar !
2016. dec. 3. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!