Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez akkor most mit jelentsen? Nem lehet rajta kiigazodni. Akkor Most akarhat valamit? .
Van egy fiú,aki nagyon tetszik,laza és humoros,de az utóbbi időben azt vettem észre,hogy próbál közeledni hozzám..gyerekesen..:)piszkál,piszkálja a hajam,mindig megkérdezi milyen zenét hallgatok,és kiveszi a fülemből a fülhallgatót,és elkezd vele táncolgatni..meg ilyenek,és volt már olyan hogy sokszor beszélgettünk msn-en(persze élőben többet,hiszen évfolyamtársam és ahogy írtam próbál "véletlenül"a közelembe lenni)és egyszer írta a beszélgetés végén hogy "szia.nekedis.puszi"akkor írta először hogy puszi,persze utána biztos megijedt,mert utána már nem írt.Ma is ráírtam,és simán lekoptatott.
én írtam:-szia:D
mire ő:"bocs de nem érek rá"
ennyi..miért lett ilyen hirtelen?persze volt egy verekedésem FIÚVAL nem volt nagy szám,visszahúzódó,és kedves vagyok,de már nem bírtam és beszóltam neki hogy cigány...stb és ő megütött...és én védtem magam...És az a fiú ott állt és idézem:'"Hajrá Géza adjál neki"
akkor ez most mi??!akar valamit vagy nem?
mert szerintem elég éretlen sajnos...pedig nagyon tetszik...
13/L
nembaj,de legalább nem bunkóskodtatok mint a 2.:9
am köszi:)
és nem volt olyan durva,de tesi előtt volt,és a cipőjével,úgy szájba nyomott hogy vérzett a szám..igaz azt nem éreztem,mert a bnőm szólt,hogy Réka vérzik a szád..meg hát,végig felfelé tartotta a fejem,tudjátok,..így hátrafelé,alig láttam valamit,de párszor tökön rúgtam.Meg HA MÁR MEGÜT,akkor ököllel nem...?
szerintem csak játszotta magát a többiek előtt,hogy nem neked szurkol a bunyóban(remélem érthető!:)
küldött puszit,akkor igen,sztem bejössz neki! :)
érdekli milyen zenét hallgatsz,piszkálja a hajad,stb..és azért így,mert máshogy nm tud
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!