Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen velem? (bovebben lent)
Figyelt kérdés
Van egy srac.eloszor normalis volt velem aztan rajott arra h en elegge oda vagyok erte.elhivtam randizni.eloszor azt mondta hogy rendben mikor lesz ideje elmegyunk.aztan en elkezdtem turelmetlenkedni aztan lattam h egy csaj fehernemus kepet kuld neki.akkor elkezdtem feltekeny lenni.irkaltam neki mindent.aztan mondta h nem fogunk soha moziba menni.es itt kezdodik az amit nem ertek.amikor talakozunk bizonyos okokbol kifolyolag akkor megkerdezi h "ugye hianyoztam?;)" folyton piszkal.kerdeztem tole h vissza vesz az ismerosei koze?mondta h ha jo leszek akkor igen es kozbe mosolygott.minden szavamat kifigurazza de megis mikor megkerem valamire rogton megcsinalja.mikor megerzem az illatat gorcsbe randul a gyomrom..es megis mindig bant.kerdezte h mikor sutok neki valamit.mondtam h soha.mondta h pedig avval jo pontot szerezhetnek neki.nem tudom a viselkedeset hova tenni..lehet attol is fel h en idosebb vagyok nala...nem tudom...2016. nov. 29. 22:47
1/3 anonim válasza:
Arrol van szo, hogy meg akar fektetni, de nem akar jarni veled. Ez szaz szazalekosan biztos, mert en is ilyen voltam regen, amire nem igazan vagyok buszke. Ha van onbecsulesed, akkor le se szarod, es beujitasz egy pasit, aztan kirohogod a sracot, ahogy bamba kepet vag, mikozben hoppon maradt.
2/3 A kérdező kommentje:
De akkor miert tiltott le?a multkor amugy azt is csinalta h megjegyezte h milyen csinos egy csaj akit latott es meg volt lepodve h le se sz@rtam..van egy srac akivel ismerkedem.kert h mutassak rola kepet.meg mindig bantja h "csodalom h birja veled egyutt" nem ertem ot:(
2016. nov. 29. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!