Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki hitte volna, hogy érett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hitte volna, hogy érett férfiként csak a fiatal nőkkel tudok kijönni? Nagyon sokat röhögünk, sokkal jobb fejek, mint a korombéliek. Miért? F40+

Figyelt kérdés

2016. nov. 25. 16:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%

Talán mert a huszonévesekre még nem hárul akkora felelősség a hétköznapokban, gondtalanul élhetik világukat, többségében a szülők tartják el őket, életükben nem fizettek még számlát, nem kellett hónapról hónapra eltartani magukat, nem kellett szülőire menniük az iskolába...

Visszagondolva húszas éveimre nekem is móka és kacagás volt akkoriban az életem, nem sok problémám volt. Ami pedig a pasikat illeti: bőven elég volt, hogy jó fej, vicces, mert nem kellett vele együtt húzni az igát a hétköznapokban, bulizni meg bárki jó volt. Felszínes, kvázi-tinédzser kapcsolatokban ez már csak így működik.

Viszont elsüllyednék, ha 40 évesen még itt tartanék...

2016. nov. 25. 17:20
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem rajtam röhögnek, mert azt észre venném. És nem hiszem azt sem, hogy ciki lenne velem mutatkozniuk, mert sportos vagyok, inkább büszkék rám! :D
2016. nov. 25. 17:37
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

Mert, még gyerekesek, mint Te. :))

Ha, a korodbeliekkel nem tudsz kijönni, akkor szellemileg, agyilag megrekedtél a dedóban. :D

Érdekes, én 60-70 körüli bácsikákkal is elflörtölgetek, de ha akarom egy huszonévest is hülyítek.

Felnőtt vagyok, azért. :)

Nőjj fel! :))

2016. nov. 25. 18:11
 14/15 anonim ***** válasza:
82%

El tudom képzelni mik azok a témák amin egy tizen/huszonéves lány együtt röhög egy negyvenes pasival.

Biztos van ilyen, de ha Te 40 évesen agyilag ott tartasz,hogy rendre ezt élvezed, na, ott már baj van.

A pasiknak biztos jobban tetszenek (bár talán mégsem biztos) a feszes fenekű, feszes mellű fiatal csajok.

De bocs" nekünk nőknek is jobban tetszhetnének akkor a külsőségek alapján a 20-30 éves izmos, pocaknélküli stramm fiatal srácok.

Megnézzük Őket, és ennyi.

2016. nov. 25. 18:14
 15/15 anonim ***** válasza:
17%
Gyereket nyilván 30 alatti nővel kell csinálni inkább ha megvan a lehetőség, nem 30 felettivel.
2016. nov. 26. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!