Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókprobléma:SS ezen hogy lehet segíten? :S Részletek lent!
szóval..az a helyzet, hogy 2hete összejöttem eny nálam 3évvel idősebb sráccal..és az a baj h amikor meg akar csókolni..nem is tudom..egyszerűen leblokkolok..
és nem értem h miért?:S:S mert én nem vagyok ilyen kis aktakukac meg félink sem..tök nyitott.vidám. stb csaj vagyok. de itt egyszerűen beparázok és nem tudom h mit tegyek.
jotudom h kicsit hülyekérdés..;D de van ötletetek h ezen h lehet segíteni? előre is köszi a válaszokat.:]
igen lehet h erről van szó:)
najóórendben bevallom..az igazság az az h ez lenne az első csókom:):P
de én ezt nem szégyellem..ez van..mindenki máshogy látja ezt..:)
és joo mert a srác tökre megértőő..nem akaratos meg semmi..csak tudom h alig bírja ki..és aztszeretném ha neki is jólenne..csak állandóan jön ez a blokk..:S
deazértköszi:):)
szerintem erre kérdésre nincs válasz, max pár közhelyet lehet elmormolni.
ne blokkoljá le. ennyi.
Nincs mese meg kell kérned a srácot egy kacsintás kíséretében, hogy: "Te figyelj xy! Én még sosem csókolóztam, úgyhogy szeretném, ha minél többet gyakorolnánk, hogy minél jobb legyek!"
Tudod, gyakorlat teszi a mestert...
köszi mindenkinek az értelmes válaszokat.:)
sokat segítettek.
már mondtam neki hogy nekem ez az első. de mint mondtam a srác nagyon toleráns és megérti h kicsit parázok. de igazatok van el kell lazulni és hajráá;)
köszi még egyszer. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!