Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találom meg a visszahúzódó lányokat, akik arra várnak, hogy a szeretetüket rázúdítsák valakire, aki ugyanúgy szereti? 16/f
ne haragudj, hogy ezt mondom, de lehet még picit fiatal vagy ilyen kapcsolathoz, aztán lehet, hogy tévedek.
Van egy ismerősöm(fiú), aki szintén ilyen érzelmes és állati nehezen találja meg azt a lányt aki kell neki, de abba borzasztóan hamar szerelmes lesz.
Azt mondom Neked nőként, hogy ne terítsd ki a kártyáidat már a kapcsolat elején, mert ezt kihasználják az emberek. Én is érzelmes és érzékeny is vagyok, és ahogy írták nem a társaság középpontjának mondanám magam. nem szeretem a feltűnést, de ha valaki hajlandó megismerni és kölcsönös a szimpátia akkor ragaszkodok és én is máshogy viselkedek vele mint a kapcsolat elején. Persze ennek feltétele a kölcsönösség.
Azt javaslom hogy nézz szét a környezetedbe, mert lehet hogy ott van a szerelem az orrod előtt csak nem veszed észre. inkább barátkozz és ne egyből kapcsolatra ússz rá egy lányra. nem azt mondom hogy barátságot alakíts ki vele, csak férkőzz a bizalmába apránként és ezt értékelik a nők.
Sok sikert és ne add fel!
19/L
Sajnos én sem találtam még olyan láyt, aki viszonzoná az érzéseimet. Eddigi kifogások: túl sok szeretet adok....
Más kérdés, hogy én nagyon hamar meg tudok szeretni egy lányt, de nem tudom ebben mi a hiba.
Azzal kapcsolatban meg, hogy nem kell kiteríteni a lapokat az elején, szerintem nem igaz, mert ha nem adod magad, akkor máris egy szerepet játszol és az szerintem nem jó.
Na sziasztok: 23/f
Kedves 16:28-as, nem azt mondtam hogy álszentnek kell lenni, csak nem rögtön kell mindent megadni valakinek. Attól Te még lehetsz saját magad, sőt éppen ez a lényeg. Csak tartani kell a mértéket sztem.
Most mondhatod azt, hogy akkor meg azért nyafognak a lányok hogy nem tudod mit akarnak és bunkó vagy! Erre csak annyit mondok hogyha valakinek Te kellesz és meg akar ismerni akkor ezért nem fog otthagyni.
ma 11:33-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!