Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ütött belé, hogy ennyire velem tervez?
Eddig 3 randim volt ezzel a sráccal (28 éves), előtte csak egyszer találkoztunk, baráti társaságban. Kicsit neten is beszélgettünk, beszélgetünk, meg a randik elég tartalmasak voltak beszélgetés szempontjából, tehát mondhatjuk, hogy hamar megismertük, milyen a másik (nagyjából). Mikor szóba jön ez-az, mindig mondja, hogy majd elvisz engem ide meg oda. :D Tehát pl a zenékről beszélgettünk, kiderült, hogy mindketten szeretünk egy bizonyos zenekart, és rögtön mondta, hogy majd elvisz egy ilyen koncertre. Meg mesélte, hogy ő volt egy bizonyos szép helyen, és mondta, hogy engem is elvisz majd. Több ilyen is volt, pl még mondta, hogy majd évente többször is eljárunk egy bizonyos kikapcsolódási helyre - ez lepett meg leginkább, hiszen már úgy beszél rólunk, mintha rég együtt lennénk, pedig még ki sincs mondva, hogy járunk, csak hogy nem randizgatunk másokkal. Én nagyon örülök ezeknek, csak félek, hogy beleélem magam, aztán koppanok...hiszen még azért nem ismer annyira 3 randi után... Nekem furcsa, hogy ennyire velem tervez ilyen rövid idő után. Mit gondoltok erről?
24/L
En is hasonlo helyzetben vagyok. Bar jelenleg ott tartok, hogy szivesen mennek vele barhova. En annyira megismertem mar azt hiszem, hogy az ilyen megnyilvanulasait komolyan vegyem. Nem hiszem, hogy rosszak lennenek a megerzeseim.
Vannak, akik tenyleg tudnak elore tervezni, mert annyira osszeakadnak valakivel. :)
Meg par randi is jobban atlatod szerintem. :)
27/N
Az ilyen szoveget nem kell komolyan venni. Most ugy erzi, megmaszna veled a Mount Everestet is, de aztan lehet 2 het utan maskepp gondolja. Nekem is sokszor mondtak ilyet a kapcsolat idejen, hogy majd ide-oda megyunk ekkor es ekkor, meg ezt es ezt egyutt fogjuk csinalni, de persze nem lett belole semmi.
Szoval, orulj a mostani lelkesedesenek, es szoritok nektek, de legy jozan: mindkettotokon mulik, lesz e az emlitettekbol valosag, es egyaltalan nem biztos, hogy igen.
"Nem olyan fiatal"
Ezen nagyon röhögök :)
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!