Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok benne biztos, hogy tetszem neki, sem abban, hogy nekem tetszik. Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
A múlt héten volt osztályfényképezés, és lehetett, kisebb csoportos képeket is kérni, és az egyik osztálytársam rendelt abból, amin én vagyok 3 barátnőmmel, csak az a furcsa, hogy eddig nem is voltunk olyan jóban, viszont van egy másik csaj aki a másik képen volt, lehet hogy csak elírta a számát?(még nem kaptuk meg, csak egyik barátnőm kezébe került hogy ki mint rendelt, és ő mondta nekem) aztán moondták, hogy a képről én jöhetek be neki legjobban, ekkor elkezdtem fantáziálni, hogy milyen lenne ha járnánk, előtte ilyen eszembe sem jutott, ezek után szrevettem, hogy 1-2szer rajtam hagyja a tekintetét, de nem mer megszólítani, szoktunk néha hülyéskedni, de semmi komoly és mivel majdnem minden órán előttem ül, kezdek kicsit bedilizni:S(tudom kicsit sok lett, és lehet érthetelen is, de hátha tudtok nekem segíetni thx)2008. okt. 5. 22:04
1/3 anonim válasza:
Úristen, hívd a 06-30-t-a-l-á-n-b-e-s-z-é-l-j-v-e-l-e ingyenesen hívható segélyhívó számot.
Micsoda dilemmák.
2/3 anonim válasza:
Szép is a tini szerelem...Kezdesz kicsit bedilizni? Mitől is? Nem tudod eldönteni mitévő légy? Tudd eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem! Ha jársz vele, utána nincs az a barátság ami most van. Miért Ő szólítson meg téged, ha nem félsz és romantikus is vagy , tedd meg Te az első lépést! Ha nem szeretne többet úgyis megmondja, ha viszont igen, nyertél!
3/3 anonim válasza:
Szerintem csak azért érdeklődsz utána mert megtudtad hogy tettszel neki.Előtte még szinte azt se tudtad hogy létezik.Vagyis nem érdekelt.Valószínű csak kíváncsi vagy semmi több,nem hiszem hogy ebből nagy szerelem lehetne.Neked csak az tettszik hogy te tettszel neki,ő maga nem.Keress olyan fiút aki neked tettszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!