Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek is ilyen az álomnő? (lány létemre én ilyennek képzelem el)
Külsőleg: nagyon szép arc, hosszú csillogó haj, szép szemek, formában tartott vékonyabb feszes test, nagyszerű és nőies kisugárzás
Belsőleg: okos, kedves, intelligens, bájos, nőies, határozott, céltudatos, vicces, lehet vele bármiről beszélgetni, de bulizni és szórakozni is, házias, kreatív, művelt
Kapcsolatban: hűséges, csak olyannal jön össze akit tiszta szívéből szeret, bújós, támogató, lehet vele romantikázni, a szex az nagyszerű vele
Pont ez az àlomnôm.
Én megbecsülném ha ô is engem.
Plusz egy dolog ne akarjon soha gyereket.
Nagyon sokféle nő tetszett már nekem külsőre, tényleg gyökeresen eltérőek voltak legtöbb. Nincs kimondott álomnő, inkább azt mondanám, hogy ha normális/szolid (nem tonna smink meg szoli műköröm) a külseje, ad magára (sportol/mozog valamit, ügyel a higiéniájára, nem retkes a körme stb...)
akkor a belsőn múlik kedvelem e.
Belsőre eddig azok a nők fogtak meg leginkább akik érdeklődőek, beszédesek voltak. Éreztem, hogy törődik velem, felhív. És beszél. Mindenről. Akár hogy milyen volt a vajaskenyere reggel. Meg elmond olyan dolgokat amit másnak nem, ezáltal különlegesnek érzem magam, megbízik bennem ez jólesik. Törődő, nem felejti el a szülinapom, vagy csak néha meglep valami aprósággal, akár csak egy sms-sel. Kicsit "gyermeki" a lelke.... vagyis hogy mondjuk képes megvenni ebéd helyett csokit mert ajándék plüss jár mellé. (30/F)
Külső terén nekem a teltebb lányok egy része is nagyon bejön.
Belső terén pedig nagyon kevés az ilyen nő. Eddig eggyel találkoztam, de voltak mellé negatív tulajdonságai is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!