Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Étteremben fizetést hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Étteremben fizetést hogy oldjátok meg, csajok?

Figyelt kérdés

Második randink lesz, és elvisz egy puccos étterembe vacsizni. Oké ám, de hogy oldjam meg a fizetést? Mivel ő hívott meg, úgy gondolom, biztosan ő akar majd fizetni. Nálam ez a dolog mindig sok stresszel járt, sosem tudtam, hogy illene felajánlani, hogy én fizetem a részemet, főleg, ha magától értetődő, hogy a pasi akar fizetni. A pincér kihozza a számlát, ő odaadja neki a pénzt, nekem meg gáz lenne közbeszólnom, hogy várjon, a felét én fizetem. Legalább is annak érezném egy idegen előtt ezt megtárgyalni. Utána meg már még cikibb rákérdezni, mivel tartozom. Csajok, nők! Ti hogy oldjátok meg ezt? Én személy szerint jobban örülnék neki, ha magamnak fizethetnék mindent. Nem sok ilyen randim volt eddig. Az első randin csak egy italra hívott meg, és utána csak megköszöntem neki, hogy meghívott - ez így gáz?

22/L

2016. nov. 17. 09:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A felezgetés olyan kínos nekem... Nálunk az elejétől kezdve úgy működik, hogy egyszer ő hív meg, egyszer én őt, és kész.
2016. nov. 17. 17:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha pár randin a fiú fizet rendben van, de élősködőnek érezném magam ha hagynám mindig fizetni. Amúgy se bank egy férfi se.

Leszűrhetted a viselkedését az első randin és ebből következtethetsz és mondd el neki nyíltan, hogy te az ilyen fizetős dolgoktól nem érzed jól magad, így azt szeretnéd, hogy fele- fele arányban fizessétek a közös költségeket.

2016. nov. 20. 00:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Ez még tisztességes is.

2016. nov. 20. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!