Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy egy sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy sráccal minden jól alakult, és végül egyik napról a másikra eltűnt, nem keres?

Figyelt kérdés

voltunk háromszor randizni is, randin megkérdezte többször is, hogy másnap találkozunk-e, igent válaszoltam és utána a következő napokban mind lemondta, valami okra hivatkozva, de mindig azt mondta, hogy holnap találkozzunk. Simán mondhatta volna, hogy bocsi de inkább hagyjuk. Meg azt mondta bízzak benne, s nem amiatt mert nem akarna velem találkozni.

Mennyire lenne "megalázó" úgymond, ráírni és csak annyit kérdezni, hogy miért? Tudom nem kellene, de annyira hirtelen történt és minden olyan jól alakult, hogy egyszerűen nem tudok rájönni, mi lehet az oka. Mert gondolom én, ha nem tetszettem neki, nem hív el többször is találkozni.

2016. nov. 16. 19:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha egyszer hazudott, hogy találkozni fogtok, akkor is hazudhat valamit, ha megkérdezed miért nem akar találkozni. Talán összejött egy másik csajjal, aki még képben volt. Ha téged megnyugtat, írj rá, veszteni valód nincs.
2016. nov. 16. 19:29
 2/12 anonim ***** válasza:
47%

Sajnálom, de nagy valószínűséggel ez nem rólad szól, hiszen háromszor is randiztatok és még utána is kommunikált.

Többször is fordult elő velem hasonló, és mindegyik esetben kiderült, hogy az illető még nincs túl az exén (vagy nem is szakítottak, csak épp szüneteltek, én csak a "búfelejtő" voltam). Szóval a pasi életében voltak olyan tényezők, amikről én nem tudtam korábban.

2016. nov. 16. 19:30
 3/12 anonim ***** válasza:
Ilyenkor emelt fovel kell vesziteni,ha vmit makogna,abban sem lehetnel biztis h nem kamu.
2016. nov. 16. 19:30
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, egy magyarázat jól esett volna tőle, hogy mi történt, főleg, hogy ő kezdeményezett minden esetben, de végül hagytam.
2016. nov. 16. 19:37
 5/12 anonim ***** válasza:

Nálam is volt ilyen. És az volt az oka ,később megmagyarázta,hogy azt várta volna el,hogy én keresem e,magyarán tesztelt a pasi. Lehet nálad is ez van.

Vagy szimplán r.ék,mint az összes pasi.

2016. nov. 16. 19:44
 6/12 anonim ***** válasza:
emelt fővel kell lecarni. Az nem lenne megalázó.
2016. nov. 16. 20:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Velem is épp nem rég volt ilyen. Nem volt túl még az exén.. :)
2016. nov. 16. 21:24
 8/12 A kérdező kommentje:
Szóval inkább ne írjak neki, meg se kérdezzem, mert valószinűleg hazudik?
2016. nov. 16. 22:01
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha ő mondogatja le a találkozókat, akkor miért akarod te keresni?

Jellemzően ilyenkor más van a képben: ex, vagy más nők. Lehet, hogy egyszerre többel is ismerkedik... Nem tudhatjuk.

Bugyit felkötni, és ahogy egy előttem szóló is írta, ismerkedj másokkal is.

33F

2016. nov. 18. 14:08
 10/12 anonim ***** válasza:

Biztos van valami a háttérben.

Ha ez megnyugtat, szerintem írhatsz neki egy számonkérő levelet! Az ilyenek úgyis azt hiszik, hogy bármit meg lehet tenni a másikkal, felelősségre vonás nélkül...

Írd meg neki, hogy ez nem egy férfihoz illő viselkedés. Elhív, aztán eltűnik a fenébe...

Légy észnél! Hajrá!

2016. nov. 18. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!