Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál hozzá, hogyan reagálnál ha egy férfitól kapnál egy ilyen üzenetet?
Figyelt kérdés
Hello,
Fine, repulsive bitch, you are ugly, anyway. XD Lol
2016. nov. 12. 21:59
11/21 anonim válasza:
Egyből tiltás, nem is foglalkoznék vele.
12/21 A kérdező kommentje:
Meg is kaptam egyből a tiltást.
2016. nov. 12. 22:29
13/21 anonim válasza:
Mi lett ezzel a világgal? Beszarok. Szerinted hogy reagálná le, elküld a fenébe, hogy mit képzelsz te magadról. Persze, ha a nő kapható erre a gyerekes viselkedésre, akkor oda se neki...
14/21 A kérdező kommentje:
Ezt csak egy teszt kérdésnek szántam.
Átment a teszten.
2016. nov. 12. 22:40
15/21 A kérdező kommentje:
Ez volt a szajha szűrő kérdésem.
2016. nov. 12. 22:42
17/21 anonim válasza:
jajj hasonlót már küldtek nekem, mert nem tudták feldolgozni, hogy nem az eseteim, illetve, hogy nem, nem akarok meztelen képet küldeni.. :D Elég szánalmas, mèg ha csak poènból küldted is, ès mindenkèppen csak magadat járatod le vele :D az ilyeneket szokták feltenni 9gag-re, teljes névvel ès hogy mindenki lássa a kèpedet . :D valamint k*rvāra ellent mondasz magadnak : "You are ugly anyway" de mègis ráírtál ;) Amúgy meg egy normális ember így nem "poénkodik" :D
18/21 anonim válasza:
hát engem kirázott a hideg még így is.
nem tudom, honnan vetted, hogy a sértegetéstől különlegesnek fognak gondolni. ez már hatévesen se jött be.
19/21 anonim válasza:
Teljesen figyelmen kívül hagynék egy ilyen kis nyomi pö$t... 27/N
20/21 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy nem ez volt életem legjobb dumája.
2016. dec. 25. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!