Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti milyen fiúval ismerkednétek inkább, olyannal aki az igazira vár, vagy olyannal, aki azért belemegy könnyedebb kapcsolatokba is?
Inkább azzal, aki könnyedebb kapcsolatokba is belemegy.
23/N
Sziasztok. Bocsi, de fiúként hozzászólnék a válaszok alapján én is, és tényleg bocsi ha eltérek a főkérdéstől. Bár ez inkább annak alapja is lehet. Na mindegy:
Én fiúként egy normális lányt szeretnék magamnak, de attól függetlenül nem várhatok örökké arra az egy lányra. Sok kalandom volt, de a többséggel barátok is maradtunk, tudtuk hogy ennél több nem lesz semmi se belőle. Persze voltak normális kapcsolataim is, ahol a legutóbbi pont azt sérelmezte, hogy korábban sok barátnőm volt. De ettől nem leszünk másak. Hiába hogy sok barátnőm volt, rendkívül romantikus és figyelmes is tudok lenni, ami a legfontosabb pedig az, hogy igényelem a hűséget. Soha nem csaltam meg egyik barátnőmet se.
24
Bocsi az elírásokért csak most vettem észre.
és még valami: attól én is az igazira várok.
24 (5-ös hozzászóló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!