Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Eltérô anyagi helyzetű párok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltérô anyagi helyzetű párok, ti ezt hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés

Egy nálam sokkal biztosabb hátterû férfival randizgatunk, 1 hónapja mondtuk ki, hogy együtt is vagyunk.

Minden héten legalább egyszer elmegyünk valamerre, ahol általában ô fizet. Emellett ha átjön mindig hoz 1-2 üveg jobb minôségû bort, mikor pedig beteg voltam bevásárolt helyettem. Pénzt nem fogad el tôlem, még akkor sem mikor a kölcsönt adnám vissza. Már olyan programokat is fizet, amiken ô részt se vesz velem.

Iszonyatosan zavar ez a helyzet, de megbeszélni se tudom vele. Mikor elmondom a problémàmat kinevet és közli velem, hogy férfiként neki ez a dolga, de én egyre inkább azt érzem, hogy meg akar vásárolni.

2016. nov. 10. 15:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért, kért tőled olyat, amit nem akartál megtenni, de a pénzre gondolva megtetted?
2016. nov. 10. 15:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem a pénzre gondolva, de az érzelmi zsarolásnak már engedtem.

Egy-egy ilyen manipulálás után a szokottnál is jobban nyitogatja a tárcáját.

2016. nov. 10. 16:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ő egy kitartott nőt keres

szomorú, ha nem tudod vele tisztázni, hogy te nem az szeretnél lenni

én inkább hanyagolnék egy ilyen pasit

2016. nov. 10. 16:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Itt akkor nem arról van szó, hogy a nagy szerelme véletlen szegényebb mint ő, és ő támogatja, hanem arról, hogy megveszi, amit akar, és ezt ő is tudja, mert utána több pénzt ad... És közben még hisztizik is (ez az általad említett érzelmi zsarolás rész).

Ez így nem kapcsolat. Kapcsolatban nincs olyasmi, amit az egyik fél nem akar. Szóval ha zavar, akkor csak az a megoldás, ha szakítasz, megváltozni nem fog. Csak keres mást, aki hajlandóbb lesz.

2016. nov. 10. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!