Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt tényleg szeretik a lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt tényleg szeretik a lányok?

Figyelt kérdés
Szóval a haveri társaságomba a fiúk folyton cukkolják a lányokat ilyen sexuális témájú poénokkal, amiket már szerintem túlzásba visznek, pl. van egy lány akinek alig vannak barátnői, inkább velünk fiúkkal lóg és neki szokták mondani, h "biztosan azt hiszi mindenki, h amiért velünk lógsz folyton le kell sz0pnod minket" és hasonlók :P A többi lányt se kímélik igazán, nekik is folyton mondják ezeket a megjegyzéseket, de én valahogy nem tudok erre vetemedni, olyan megalázónak érezném ezt a lány számára. Lehet túlreagálom ? Ezt mennyire élvezik/utálják a lányok? A haverjaim folyton cseszegetnek, h unalmas vagyok amiért nem szólok így be a lányoknak, lehet nekem is picit nagyszájúnak kellene lennem ? F17
2010. ápr. 28. 17:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
nem
2010. ápr. 28. 17:21
 2/18 anonim ***** válasza:
92%
ez a mai bunkó fiatalság.....
 3/18 anonim ***** válasza:
94%
haverjaid parasztok, te meg asszem normális vagy
 4/18 anonim ***** válasza:
51%

túlreagálod.

ilyen ez a popszakma.

ha nem vagy nagyszájú, nem lesz csajod soha.

és igen a nők szeretik, élvezik, különben nem lógnának veletek. ettől izzad a puncijuk.

2010. ápr. 28. 17:22
 5/18 anonim ***** válasza:
75%
Hát lehet viccesnek tartja a lány.De ez attól is függ,hogy mt reagáltak a lányok?
2010. ápr. 28. 17:22
 6/18 anonim ***** válasza:
Ha nevetnek rajta akk viccesnek tartják és nem zavrja őket eseteg örühetnek is nkei h foglalkoztok vele :) De szerintem akik igy beszélnek eg lánnyal annak nem igazán lesz jó kapcsolata.
2010. ápr. 28. 17:24
 7/18 A kérdező kommentje:
Változó egyébként hogyan fogadják, valamelyik kevésbé, valamelyik eléggé zokon veszi, általában visszaszólnak és kész, de érdekes, h amit itt is írt már valaki, mégis folyton a társaságunkat keresik.
2010. ápr. 28. 17:24
 8/18 anonim ***** válasza:
mert a nők szeretet hiányosak, és szeretik ha így is, de törődnek, viccelődnek velük, rájuk figyelnek, róluk beszélnek.
2010. ápr. 28. 17:26
 9/18 A kérdező kommentje:
Én is szeretnék velük foglalkozni, de nem úgy, h azt mondom neki, h "de megb@sználak most" vagy ilyenek. Ha meg valami normális szöveggel nyitok, akkor meg a haverjaim fognak kinevetni :P
2010. ápr. 28. 17:27
 10/18 anonim ***** válasza:
92%

én az ilyen srácokat mindig kerültem, semmibe se veszik a csajokat, önteltek, és állandóan csak a farkukkal foglalkoznak, hova dughatják be..

normálisan is lehet közeledni egy lányhoz, bókokkal. nem kell bunkónak lenni, de ha megdicséred biztos jól fog esni. ha kedves vagy vele, az is jobban esik, mint egy ilyen fa.. beszólás pl.

2010. ápr. 28. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!