Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavarnak a hízás, fogyás csíkok?
Ez előfordulhat akkor, ha van egy olyan szakasz az életedben mikor hírtelen gyorsabban nősz, és ilyenkor megjelenhetnek csíkok lábon, seggen, de előfordulhat akkor is ha meghízol és nagyon gyorsan lefogysz, meg terhes nőknél is van ilyen, hogy ha terhesség altt nem kenegetik a hasukat valami krémmel akkor szülés után amikor hírtelen visszaereszkedik a pocak akkor megjelenhetnek csíkok.
Amúgy ha nem vagy kövér és zsíros és nincs narancsbőröd akkor szerintem nincs vele semmi gond, mármint számomra.
De ha zavar akkor menj el egy bőrgyógyászhoz és kérj tanácsot, hogy mit ajánl, akármilyen krémet ne használj mert lehet h allergiás vagy rá.
Nekem is látszik a lábamon a hízás csíkok... engem nem zavar, más véleménye meg le van sz@rva! Ha egy lány szeret, akkor Ő elfogad olyannak, amilyen vagyok.. ennyihh!
F/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!