Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Titeket zavarnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket zavarnak a hízás, fogyás csíkok?

Figyelt kérdés
Nem tudom igazából hogy mért van ,elég vékony alkat vagyok,15 éves,de a combomon kijöttek belül csíkok.nem nagyon feltűnő, de azért látszik!zavarnak titeket?(lányok, ha tudjátok hogyan lehet eltűntetni, pls segitsetek!!).előre is köszi a válaszokat
2010. ápr. 28. 17:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
igen
2010. ápr. 28. 17:16
 2/12 anonim ***** válasza:
4%
igen
2010. ápr. 28. 17:17
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Én fiú vagyok, nekem a hátam csíkos a hirtelen növéstől. Téged ez zavarna?
2010. ápr. 28. 17:17
 4/12 anonim ***** válasza:
83%

Ez előfordulhat akkor, ha van egy olyan szakasz az életedben mikor hírtelen gyorsabban nősz, és ilyenkor megjelenhetnek csíkok lábon, seggen, de előfordulhat akkor is ha meghízol és nagyon gyorsan lefogysz, meg terhes nőknél is van ilyen, hogy ha terhesség altt nem kenegetik a hasukat valami krémmel akkor szülés után amikor hírtelen visszaereszkedik a pocak akkor megjelenhetnek csíkok.

Amúgy ha nem vagy kövér és zsíros és nincs narancsbőröd akkor szerintem nincs vele semmi gond, mármint számomra.

De ha zavar akkor menj el egy bőrgyógyászhoz és kérj tanácsot, hogy mit ajánl, akármilyen krémet ne használj mert lehet h allergiás vagy rá.

2010. ápr. 28. 17:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha amúgy tetszik a lány, nem.
2010. ápr. 28. 17:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már, ez hülyeség. Normális esetben amikor megismerkedsz valakivel nem ezzel indítasz, hogy figyelj már, csíkos a combom. Mire meg eljuttok odáig, hogy szex is legyen - normális esetben - már totál beléd lesz zúgva,úgyhogy észre sem fogja venni!
2010. ápr. 28. 17:27
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
most megbasznék énis egy zebrát!! mmmm...
2010. ápr. 28. 17:28
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is látszik a lábamon a hízás csíkok... engem nem zavar, más véleménye meg le van sz@rva! Ha egy lány szeret, akkor Ő elfogad olyannak, amilyen vagyok.. ennyihh!

F/18

2010. ápr. 28. 17:33
 9/12 anonim ***** válasza:
73%
Strihának hívják, nekem is volt.Nyáron napozzál, akkor kifakulnak, de a sporttól is lemegy.Nekem is volt, és már alig van!
2010. ápr. 28. 18:01
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem több embernek van, mint gondolnánk... fiúnak, lánynak egyaránt, szóval segáz'!
2010. ápr. 28. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!