Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akar valamit, vagy csak kihasznál?
Jéézusom.. ilyenek a randik ma? Bele ne halj egy kólába meg egy sütibe bszki! :D
OMG... Ha a csaj magának fizetne, már működne a kémia , mi? Te kis semmirekellő :)
Mivel te hívtad randizni, miért is kellene felhoznia, hogy "mennyit adjak bele bébeh?". Meg egyébként is. Mondjuk az első pár randit általában úgy csinálom, hogy minimális összegbe kerüljön (max 10e Ft), de térjünk a lényegre inkább:
"valahogy mégsem láttam azt, hogy működne a kémia" -> Akkor ez valószínűleg így is van. Miből gondolom? Nem hagyta, hogy megcsókold.
a,
Szimpatikus vagy neki, jó időtöltés, vicces, aranyos, csak éppen nem igazán vonzódik hozzád. Talán abban bízik, hogy ez változni fog, de nem fog. Hagyd, keress mást.
b,
Bejössz neki, de félénk, lassú tempót diktál. Jó sok idő lesz "felnyitni", na és akkor még a szexről nem is beszéltünk. Ilyen nőkkel nem foglalkozunk, nincs időnk ilyenre. Keress mást.
c,
Valamilyen szabályai vannak, hogy "márpedig én csak azért sem fekszem le vele/nem csókolózok vele az első 10 randin". Szabályok nem kellenek, nem fogjuk vissza magunkat, ilyen nőkkel nem foglalkozunk. Keress mást.
Végkifejlet: Keress mást.
33F
13- akkor azt kell , hogy mondjam, hogy kifogtál egy értelmesnek tűnő lányt! Mellékesen, én sem engedném, hogy 2. randin megcsókoljon az illető és nem azért mert játszom a jégkirálynőt...
Van egy ilyen francia közmondás: aki hagyja hogy a szájába mássz, az hagyja, hogy az ágyába is! :)
11-es voltam.
#14-es, csak kíváncsiságból. És miért baj az, ha az ágyadba mászik? Ha megvan a kémia, megvan a vonzalom, éltek a pillanatnak, marhára odáig vagytok egymásért, akkor mi az ami visszatart attól, hogy lefeküdjetek?
Félsz vagy szabályozol te is?
Ja es mégegy kiegészítés... En sem hagytam, hogy a férjem megcsokoljon, mikor randiztunk, pedig vonzodtam hozza, nem is kicsit! Eltelt par alkalom, mire fokozatosan engedtem, ez nem azt jelenti, hogy kozben mint egy múmia, ugy ültem mellette, de nem hagytam, hogy mar az elso randik a szexről szoljanak.. Es mint kesobb kiderült, férjemnek ez azert imponalt nagyon, mert előttem csak olyan barátnői voltak, akiket mar az elso 3 randi alatt le tudott fektetni. Igy ez részéről is teszt volt, hogy mire hogy reagálok.
Minden ember mas, nekunk ez volt az elvunk, mi egymásra is találtunk. Neked ez, nem itelkezem feletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!