Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akar valamit, vagy csak kihasznál?
Nőként írom, nincs azzal semmi baj, hogy a férfi fizet, ezt minden gáláns férfi így teszi.De az, hogy se melléd ülni, se megcsókolni nem hagyta magát, az már baj.Nem tudom hány évesek vagytok, de felnőttkorban már bizony a szex is megtörténik, nem futunk felesleges köröket.
Szerintem hagyd a francba, vagy kérdezd meg tőle, ezt mégis hogyan gondolja?
Azért ebben a korban már nem szokták kéretni magukat a nők, legalábbis én sosem futottam fölösleges köröket, igenis számít, szexuálisan passzoltok-e.
Szerintem kérdezz rá, mik a szándékai, hajlandó is valamire ami két felnőtt között meg szokott történni, vagy csak unatkozik.
Ne haragudj, de ez nem valami elegans hozzaallas! Ha penzert csereben varsz szolgaltatas, akkor ne a randizast valaszd!
Barmennyire felvilagosult korban elünk, ahol nem szamit kivetelnek, hogy egy nö kepes gondoskodni magarol minden teren es nem szorul arra, hogy a ferfi rendezzen mindent, megis ez a tradicio megmaradt. Ezt ferfikent vagy elfogadod vagy az elsö randitol kezdve külön szamlat kersz! Ha ez a geztus elriasztja a lanyt, legalabb nem kell többet ra költened.
Egyebkent ugy is fel lehet fogni, hogy aki elhivja a masikat, az rendezi a szamlat. Ha az elsö randi utan a lany javasol helyet es szeretne veled talalkozni, vard ki, hogy szeretne e rendezni a szamlat.
Nagyon fontos, hogy a randizas nem elkötelezettseg. Ha nem akar megcsokolni, akkor nem! Vagy nem jössz be neki vagy nem akarja elsietni a dolgot vagy nem biztos stb... Teljesen mindegy! Nem tartozik neked azert, mert kifizettel egy mozit es egy vacsorat (gondolom, ennel kreativabb nem voltal).
En egyebkent ugy szoktam rendezni a szamlat, hogy a lany ne lassa. Amikorpl. vacsorazunk, akkor megyek kezet mosni es egyuttal fizetek is. Ha legközelebb ragaszkodik hozza, akkor termeszetesen megköszönöm es elfogadom, ha nem, akkor meg annak örülök, hogy fantasztikus tarsasagban töltöttem egy csodas estet! Ezt nem lehet penzben merni!
#7 Végre egy normális FÉRFI, nem egy kisgyerek, aki a számla miatt aggódik.
Én párommal lefeküdtem második alkalommal, de valahogy eszébe meg nem fordult olyan, hogy azért fizesse ki az ebédet, vacsorát, későbbiekben a szállást, kirándulásokat, hogy csak lefektessen.Akartuk egymást.Ez nem egy üzlet amit meg kell kötni.
Mondom mégegyszer, beszélj vele, mik a tervei.
tőle kéne megkérdezni
a válaszából egyértelmű lenne, hogy mit akar tőled, de szerintem semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!