Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taksony es budafok között hova menjek radizni lannyal? 25 ev
Figyelt kérdés
Campona? Csepel plaza beulni szemtol szembe? Elso randi?2016. nov. 8. 18:58
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mik vannak arra, de ne a plázákba menjetek, kérlek.
:)
3/6 A kérdező kommentje:
Beulos szemtol szembe? Az olyan kinos frusztralos valami laza kell
2016. nov. 8. 19:04
4/6 anonim válasza:
ez engem is érdekel, 22. kerületi vagyok de itt kb nem sok minden van a campin kívül.. :D
5/6 A kérdező kommentje:
Te eddig hol randiztal utolsó kommentelő? Erdekelne campiba tenyleg csak beulni lehetne, esetleg seta valahol itt?
2016. nov. 8. 19:42
6/6 anonim válasza:
Szabadtéri van pár, viszont beltérit nem nagyon tudok ami kulturált lenne, jó árban.. szóval itt a kerületben nem nagyon tudok. Kültéri : Nagytétény, kastálypark, ott lemenni a dunára stb, de ilyen időbe meglehet fagyni.. vagy közel van még a kerülethez a kamaraerdő, meg ott van bár már nem a 22-ben a kopaszi gát.. Én leginkább a belvárosba szoktam eljárni... De amúgy ha mindenképpen a 22.be akarsz és a campit vetted célba akkor a csodák palótája vagy a tropicarium. A tropicarium baromi drága, a csofákpalótájában meg kb semmi romantikus meghitt dolgot nem lehet csinálni mert a kisgyerekek nagyon erőszakosak és betolakodnak eléd, fél óráig kell várnod míg odatudsz menni valahova, viszont akkor se biztos mert van amikor az egyik úgy gondolja, hogy betolakodik eléd és megint várhatsz fél órát.. szülők persze sehol, ha rá próbálnál szólni akkor te leszel a szemét merthogy hagyd a gyereket játszani... Na mindegy, a csopáról jót nem nagyon tudok mondani. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!