Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol randizzak? Bármi jó helyet

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol randizzak? Bármi jó helyet

Figyelt kérdés
Ha bármi jó ötletetek van azt várom. Ha lehet ne mindenki a mozit írja mert azt a hülye is tudja és már kezd unalmas lenni. A vidámpark szerintetek jó ötlet? (pl szellemvasút :p) Nem leszólítási tippeket várok hanem hogy hova hívjak el egy lányt akit már ISMEREK
2010. ápr. 28. 14:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Kék osztriga bár.
2010. ápr. 28. 15:06
 2/16 anonim ***** válasza:
Zöld teknős teázó
2010. ápr. 28. 15:33
 3/16 anonim ***** válasza:
ez a csajtól is függ hogy milyen ... mondjuk elviheted plázába ahol vehetsz neki valamit ami tetszik neki...állatkertbe valami parkba sétálni....a vidámpark se rossz ötlet... elviheted valahova kajálni...esetleg élményfürdőbe vagy valami...
2010. ápr. 28. 15:53
 4/16 anonim ***** válasza:

hát vmi parkba aztán utána beültök vhová

bár attól függ h milyen a lány jah és mennyi idősek vagytok

én pl. egy sportos vicces csaj vok (sorry az egoért) és tuti h nagyon örülnék a vidámparknak

2010. ápr. 28. 15:56
 5/16 anonim ***** válasza:
Üljetek be sörözni a Ráday utcába.
2010. ápr. 28. 20:44
 6/16 anonim ***** válasza:
én csak azt tzdom mondani mmit ne tégy:NE menjetek MOZIBA az KÖZHELY!!!!
2010. ápr. 29. 16:46
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 29. 20:40
 8/16 A kérdező kommentje:

14 évesek vagyunk

és szerintetek hogy oldjam meg pl a vidámparkot mer az hatalmas bunkóság lenne (sztem) ha nem én fizetnék, de nem nagyon van kedvem egy csajra rákölteni 42000 ft-t amikor ez még csak az első randi lesz és ehet hogy nem is működik a dolog

2010. ápr. 29. 20:43
 9/16 anonim ***** válasza:
nyugodt parkban :)
2010. máj. 2. 12:58
 10/16 anonim válasza:
Nem kell vidámparkba vinned, menj el vele egy jó kis kávézóba ahol van eperturmix, vagy valami cukrászdába. Nekem az pl. biztos hogy tetszene aztán séta, egy park, ott egy pad. ^^
2010. máj. 2. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!