Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti egyéjszakás után örülnétek neki ha a a csaj ott töltené nálatok a reggelt, délelőttöt? Vagy a legjobb ha lelép az akció után?
Én lány vagyok ugyan, de hasonló helyzetben elég változatos volt.
Volt, hogy reggel mentünk dolgozni, vagy csak elmentem, mert dolgom volt, volt, hogy ott se aludtam, vagy fordítva, olyan is volt, hogy beültünk enni egy kis kajáldába, mert miért ne. Nem volt több csak szimpla szex, de amikor együtt voltunk, addig kedvesek voltunk egymással.
Nekem ugymond szexkapcsolatom van. Mi pl szombat du talizunk,vasáinap kb délig eggyütt vagyunk.
N24
Nem bánnám, mert akkor még reggel is tudnánk szexelni.
Tartós szexkapcsolatban meg néha ott alszunk a másiknál, néha nem. Attól függ mennyi szabadideje van mindkettőnknek. Ha még kanosnak érzem magam és mindketten ráérünk holnap délelőttig, akkor oké. De ha már mást csinálnék, akkor nyilván nem maradok.
Egyszer volt szexkapcsolatom! Az mindig úgy volt, hogy akkpr találkoztunk amikor mentem valahova! Összebújtunk, jól elvoltunk és utána mentem is a dolgomra!
Egyszer aludtam nála, mert együtt elmentünk este egy helyre, utána hazavitt, akció volt de már túl fáradt voltam a végére és mondta, hogy aludjak nála
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!