Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Könyvtárban ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attila2438 kérdése:

Könyvtárban ismerkedni?

Figyelt kérdés
Egy-két ismerősöm mondta,hogy próbájam meg ezt a fajta ismerkedésmódot.Nem igazán hittem benne,de pár hete rákerestem,és sokan írták hogy nem hülyeség.Most úgy vagyok vele,hogy adok neki egy esélyt.Szerintetek van értelme,vagy hanyagolandó?
2016. nov. 4. 21:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
En nem tudom elkepzelni.
2016. nov. 4. 21:34
 2/11 anonim ***** válasza:
54%
Elképzelem a pillanatot, ahogy a szódásszemüvegű lány felnéz rád, középső ujjával orrnyergére billenti a szemüvegét, szemöldökét felhúzza majd azt mondja: Lennél a Rómeóm? :D A francba, már megint elkalandozott a fantáziám :/ :D
2016. nov. 4. 21:36
 3/11 anonim ***** válasza:
En nem tudom elkepzelni a szituaciot...csak a konyvtarosokat szolitom meg,ha segitseg kell. Azt is halkan, hatha valaki valahol negyzetel.
2016. nov. 4. 21:39
 4/11 anonim ***** válasza:
17%
Örökség azt gondolni, hogy a könyvtárba járó nőknek nincsenek igényei.
2016. nov. 4. 21:49
 5/11 anonim ***** válasza:

A könyvtárban gyönyörű lányok vannak (sok a szemüveges, de nem szódás fajta, hanem inkább a csinosak, de én úgyis bukok a szemüvegre), viszont ismerkedni szerintem nehéz.

Az emberke oda olvasni, könyvet válogatni mennek, ezer alkalomból egyszer volt, hogy valakivel sikerült egy szót váltanom, az is általában maradt a felszínes udvariaskodás szintjén

2016. nov. 4. 21:50
 6/11 anonim ***** válasza:
62%

Könyvtáros vagyok. Felejtsd el, hogy ott lehet ismerkedni.

Maximum egy fővárosi könyvtárban pl. az Országos Széchényi-ben, vagy a Szabó Ervinben lehetséges, ha ott sokan vannak, de egy kisebb városi, vagy egy megyeiben szerintem esélytelen.

Könyvtárba kölcsönözni és olvasni járnak az emberek, nem ismerkedni.

Bocsi, ha elvettem a kedvedet ettől, de csakis az igazat írtam le!

Remélem egy könyvtárosnak azért hiszel, aki nap mint nap odajár dolgozni és ismeri a helyzetet.

2016. nov. 4. 21:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Könyvtárban is ugyanúgy lehet ismerkedni, mint máshol. Semmi különbség nincs. Tesóm fogadásból kipróbálta, végül több évig járt egy csajjal, akivel ott ismerkedett meg.

Próba, szerencse. Azt viszont ne várd, hogy bármiben is mások lesznek az ottani lányok, mint az utcán.

2016. nov. 4. 21:51
 8/11 anonim ***** válasza:
86%
Amúgy vicces, hogy amikor az ember neten akar ismerkedni, jön a horda, és elküldi őt élőben ismerkedni, például könyvtárba :D szinte mindig benne van az ajánlásokban. Most meg azt mondjátok, ott nem lehet? Na most akkor hogy van ez? :D (amúgy szerintem is nagyon nehéz, max ha nagy szerencséje van az embernek)
2016. nov. 4. 21:52
 9/11 A kérdező kommentje:

6-os: Budapesti vagyok :) , és köszönöm a válaszod.Én is így voltam vele,hogy oda olvasni járnak,de annyi ilyen kommentet látam hogy "jaj de örülnék,ha valaki hozzám szólna!" meg hasonlók.

8-as:Annó én is neten kezdtem el ismerkedni,de rögtön csalódnom is kellett :D. Azóta próbálkozok a "való életben",de eddig csak visszautasítást kaptam.

2016. nov. 4. 22:02
 10/11 anonim ***** válasza:
A suli miatt jártam könyvtárba, meg kerestem ismerkedés miatt is az alkalmakat, de egyszerűen nem találtam lehetőséget a kommunikációra. Kíváncsi vagyok, hogy van-e valakinek használható ötlete, mert halott ügynek tűnik egyelőre.
2016. nov. 4. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!