Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Anorexiás lány vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anorexiás lány vagyok és félek kikezdeni fiúkkal mert fogalmam sincs h erről a betegségről hogy vélekednek. Megértenék vagy bolondnak néznének?

Figyelt kérdés

Már járok kezelésekre mert megszeretnék gyógyulni bár még elég az elején tartok.De tetszik egy srác és nem merek kezdeményezni mert félek h ez kiderülne és akkor tiszta hülyének fog nézni. Pedig jó lenne valaki aki szeretne mert akk kicsit visszajönne az önbizalmam és jobban menne a gyógyulás is.Állítólag a srácnak bejövök de nem mer lépni úgyanis naon félénk de én is az vagyok:(

Most mi legyen?

2008. okt. 4. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen... mi srácok szeretjük, ha van kis hús... Ez számodra is jó indok, hogy meggyógyulj. Legyen önbizalmad, hízz meg és előbb-utóbb biztos összejön valami. :)
2008. okt. 4. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, ha rendes a sárc, meg fogja érteni. Szerintem nyugodtam lépj te, ha a srác félénk - nem kell ajtóstul rontani a házba, elég lassan közeledni. Eleinte csak beszélgetések, esetleg apróbb flörtök, de ha te sem vagy közömbös neki, azt észre fogod venni, nyugi. ^^ És ha úgy érzed, hogy már bizalmas a kapcsolat köztetek, bezélj neki nyugodtan a betegségedről is, ha szeretnél. Szerintem neked is jót tenne, és ha kedvel, ő is örülni fog neki, hogy megosztod vele az ilyeneket. Szerintem.

Remélem tudtam valamennyit segíteni... Sok sikert a sráchoz is és a gyógyuláshoz is! :)

2008. okt. 4. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

tedd meg batran az elso lepest, hogy megtegye a masodikat.

ha kolcsonosen tetszetek egymasnak, nem lesz gond.

es ha rendes a srac, es szeret, megerti, es erot ad, nyugi.

bátorság :)

2008. okt. 4. 21:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Kezdeményezz, ha neki nem megy! Vagy el akarod szalasztani őt?

Tényleg ne rohand le, és óvatosan beszélgess vele. Ha tetszel neki, és később látja majd, hogy gyógyulsz is - biztos segíteni fog neked, és nem utasít el!

2008. okt. 4. 21:41
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Aki valóban anorexiás, az nem tudja és nem hiszi el magáról ezt.
2009. júl. 7. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!