Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anorexiás lány vagyok és félek kikezdeni fiúkkal mert fogalmam sincs h erről a betegségről hogy vélekednek. Megértenék vagy bolondnak néznének?
Már járok kezelésekre mert megszeretnék gyógyulni bár még elég az elején tartok.De tetszik egy srác és nem merek kezdeményezni mert félek h ez kiderülne és akkor tiszta hülyének fog nézni. Pedig jó lenne valaki aki szeretne mert akk kicsit visszajönne az önbizalmam és jobban menne a gyógyulás is.Állítólag a srácnak bejövök de nem mer lépni úgyanis naon félénk de én is az vagyok:(
Most mi legyen?
Ne aggódj, ha rendes a sárc, meg fogja érteni. Szerintem nyugodtam lépj te, ha a srác félénk - nem kell ajtóstul rontani a házba, elég lassan közeledni. Eleinte csak beszélgetések, esetleg apróbb flörtök, de ha te sem vagy közömbös neki, azt észre fogod venni, nyugi. ^^ És ha úgy érzed, hogy már bizalmas a kapcsolat köztetek, bezélj neki nyugodtan a betegségedről is, ha szeretnél. Szerintem neked is jót tenne, és ha kedvel, ő is örülni fog neki, hogy megosztod vele az ilyeneket. Szerintem.
Remélem tudtam valamennyit segíteni... Sok sikert a sráchoz is és a gyógyuláshoz is! :)
tedd meg batran az elso lepest, hogy megtegye a masodikat.
ha kolcsonosen tetszetek egymasnak, nem lesz gond.
es ha rendes a srac, es szeret, megerti, es erot ad, nyugi.
bátorság :)
Kezdeményezz, ha neki nem megy! Vagy el akarod szalasztani őt?
Tényleg ne rohand le, és óvatosan beszélgess vele. Ha tetszel neki, és később látja majd, hogy gyógyulsz is - biztos segíteni fog neked, és nem utasít el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!