Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Ronda vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ronda vagyok ezért koptatnak le a nők?

Figyelt kérdés

Tíz nap alatt 4 nő koptatott le netes oldalakon. Szerettem volna ismerkedni velük, azonban jöttek a sablonos válaszok: bocs most van pasim, nincs időm, éppen utazom. Most a külsőm miatt? Itt egy kép mondjatok már véleményt róla!

[link]

2016. nov. 2. 16:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Nem vagy ronda, sőt, egész jól nézel ki. De nekem nem tetszenél, mert más fajta pasikra bukok. :)"

Ehhe (: Az összes lány barátnőm ezt mondja, egy idő után arra gondolok, hogy ez a leghumánusabb módja a másik lerondázásának :)

2016. nov. 2. 18:10
 12/18 anonim ***** válasza:
ronda nem vagy... a netes társkeresőkhöz sok türelem kell és némi tapasztalat sem árt
2016. nov. 2. 18:14
 13/18 anonim ***** válasza:

Régebben én is társkeresőztem,de már feladtam, reménytelen.

Megnyugtat,hogy a másik oldalról is.

Szerintem semmi baj a küsőddel.

Hány éves vagy?

2016. nov. 2. 18:43
 14/18 anonim ***** válasza:
Férfiként írok ha nem gond, semmi gond a fejeddel. A netes ismerkedést hanyagold, annak idején próbáltam én is, igaz nekem tényleg csökött fejem van, volt vagy 4-5 találkozásom, maradt pár facebook ismerős közölük,aztán ennyi, kalap-kabát. Személyesen próbálj meg ismerkedni!
2016. nov. 2. 18:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2016. nov. 2. 18:48
 16/18 A kérdező kommentje:
Ugyan! facebookon is ráírok a csajra erre lekoppint engem!
2016. nov. 2. 21:48
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Az arcod helyes, a testalkatod pedig nem jön be. A másik kérdésed alapján: semmi vállad, pocakos vagy, és egy A kosaras melltartó simán jó lenne rád.

Az ismerkedős szöveged béna. Facebookon sem kötelessége visszaírni az embereknek, főleg ha ismeretlenül írsz rájuk.

2016. nov. 4. 21:20
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia,természetesen az arcoddal semmi probléma nincsen,pedig nem vagyok arcszőr párti,de neked jól áll!Viszont kezdj el valamit sportolni(bicikli,kondi,utóbbi nem eltúlozva),ès a másik,hogy tényleg,inkább utcán szólíts le egy lányt,ne Facebookon,mert azt senki nem szereti és nem veszik komolyan :)

19/L

2016. nov. 6. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!