Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ronda vagyok ezért koptatnak le a nők?
Tíz nap alatt 4 nő koptatott le netes oldalakon. Szerettem volna ismerkedni velük, azonban jöttek a sablonos válaszok: bocs most van pasim, nincs időm, éppen utazom. Most a külsőm miatt? Itt egy kép mondjatok már véleményt róla!
"Nem vagy ronda, sőt, egész jól nézel ki. De nekem nem tetszenél, mert más fajta pasikra bukok. :)"
Ehhe (: Az összes lány barátnőm ezt mondja, egy idő után arra gondolok, hogy ez a leghumánusabb módja a másik lerondázásának :)
Régebben én is társkeresőztem,de már feladtam, reménytelen.
Megnyugtat,hogy a másik oldalról is.
Szerintem semmi baj a küsőddel.
Hány éves vagy?
Az arcod helyes, a testalkatod pedig nem jön be. A másik kérdésed alapján: semmi vállad, pocakos vagy, és egy A kosaras melltartó simán jó lenne rád.
Az ismerkedős szöveged béna. Facebookon sem kötelessége visszaírni az embereknek, főleg ha ismeretlenül írsz rájuk.
Szia,természetesen az arcoddal semmi probléma nincsen,pedig nem vagyok arcszőr párti,de neked jól áll!Viszont kezdj el valamit sportolni(bicikli,kondi,utóbbi nem eltúlozva),ès a másik,hogy tényleg,inkább utcán szólíts le egy lányt,ne Facebookon,mert azt senki nem szereti és nem veszik komolyan :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!