Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Második randira milyen program...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második randira milyen programot javasoltok ősszel?

Figyelt kérdés
Vannak ötleteim, de úgy gondolom célszerűbb több kreatív ötlete közül választani, biztos van olyan még ami nem jutott eszembe. A lány orvosnak tanul,24 éves, és szeret sportolni.

2016. nov. 2. 12:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én egy Daemon Tools-t ajánlok.
2016. nov. 2. 13:37
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket, találtam közöttük igazán egyedieket és jókat, jöhetnek még!
2016. nov. 2. 13:48
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, én aktívabb programra gondoltam mint egy virtuális meghajtó. :D
2016. nov. 2. 13:48
 14/18 BlackSword ***** válasza:
Etessetek kacsákat...
2016. nov. 2. 13:58
 15/18 anonim ***** válasza:

Mi a múlt hétvégén arborétumban voltunk a barátommal, tök szép, lehet nagyokat sétálni és közben beszélgetni, ami egy jó randi alapja.

Azelőtti héten a tatai Öreg-tónál, és az esztergomi bazilikánál voltunk, szintén sétálgatás, beszélgetés.

Ennél aktívabb programot nem annyira tudok most hirtelen, mi olyanokat nem igazán csinálunk, le vagyunk kicsit korlátozva ilyen téren, a nagy séta, esetleg erdei túra a legsportosabb dolog amit csinálunk :D

Ami még esetleg eszembe tud jutni, az a kalandpark, állatkert, hasonlók, illetve rossz idő esetén múzeum vagy bármilyen beltéri kiállítás, esetleg szabadulós játék, ilyesmik.

De szerintem ilyenkor ősszel az egyik legjobb program egy kis sétálgatás egy jó forraltborozással egybekötve. :D

2016. nov. 2. 15:10
 16/18 A kérdező kommentje:
Az arborétum jó lenne de még korainak érzem, megijedne szegény. :D
2016. nov. 2. 16:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Miért? :D Csak egy kellemes séta, olyan mint az erdőben, csak "kulturáltabb", nem annyira vad túra.
2016. nov. 2. 18:41
 18/18 anonim válasza:
Ha az elsőn nem történt meg, akkor a kefélést javasolnám. Ha megvolt az elsőn, és jó volt, akkor is.
2016. dec. 18. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!