Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk, férfiak! Mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, férfiak! Mennyire örülnétek egy ilyen lánynak? Megbecsülnétek? Mennyire gyakoriak a körötökben az ilyen lányok? (20on éves korosztály)

Figyelt kérdés

Én lány vagyok, nem magamról fogok írni, bár sok szempontnak megfelelek én is, de szeretnék olyanná válni, mint a leírtak. Szerintem ilyen az álomnő.

Külsőleg: gyönyörű szemek, nagyon szép haj, hosszú fényes dús haj, vékony sportos feszes test, közepes mellek, formás fenék, vékony lábak. Ápoltság. Nőies stílus ami néha sportosba néha elegánsba, néha egyedivé megy át.

Belsőleg: jólelkű, beszédes, mozgékony, 3 nyelv felsőfokú ismerete, jogi és pénzügyi diploma, kalandvágyó (cross motor, vitorla, paintball stb..), nagyon intelligens, okos, de ugyanakkor kellően laza és vicces is, szinte bármiről lehet vele beszélgetni. Bulizni is nagyon jót lehet vele. Céltudatos, egészséges önbizalommal rendelkezik, és kellően határozott ha a helyzet megkívánja. Bájos. Nagyon jól tud sütni-főzni, koktélokat készíteni. Kreatív. Tud játszani zongorán.

Kapcsolatban: Hűséges, odaadó, nagyon bújós, lehet vele nagyokat szexelni, de szenvedélyesen szeretkezni is. Mindig figyel a másikra, és a dolgokat szereti megbeszélni ha valami nem tetszik neki.

Csak hogy néhány jó ember ne tudjon nagyon belekötni, írok néhány negatív tulajdonságot is: nagyon makacs, amit eltervez az úgy van, ritkán enged beleszólni másnak a dolgaiba. Sokszor túl érzékeny, és sok mindent a szívére vesz. Rovar fóbiája van. Igényli az egyedüllétet is.

2016. okt. 31. 19:30
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Ja, mindenki ilyet akar. Ezt a választ vártad? Ezek a csajok általában hamar elszállnak, iszonyat önérzetesek lesznek, aztán valami nagy dumagép mellett kötnek ki, aki képes kicsit mindig legyalulni az egójukból.
2018. máj. 13. 02:14
 32/35 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs
2018. szept. 20. 13:51
 33/35 anonim ***** válasza:
Mekkora egy idióta kérdés volt. Kellene 100.000.000Ft? Kb. ez a kategória.
2018. szept. 20. 14:24
 34/35 anonim ***** válasza:

Ez túl tökéletes...:)

Hol a bibi??!!:(

2018. szept. 20. 16:34
 35/35 anonim ***** válasza:
Ez egy elkélzelt, nem létező álomnő. Nem létezik, hogy ennyiféle tulajdonság egyezzen. Ilyen csak a mesében van. Egy fantomszemély
2021. nov. 30. 00:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!