Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, férfiak! Mennyire örülnétek egy ilyen lánynak? Megbecsülnétek? Mennyire gyakoriak a körötökben az ilyen lányok? (20on éves korosztály)
Én lány vagyok, nem magamról fogok írni, bár sok szempontnak megfelelek én is, de szeretnék olyanná válni, mint a leírtak. Szerintem ilyen az álomnő.
Külsőleg: gyönyörű szemek, nagyon szép haj, hosszú fényes dús haj, vékony sportos feszes test, közepes mellek, formás fenék, vékony lábak. Ápoltság. Nőies stílus ami néha sportosba néha elegánsba, néha egyedivé megy át.
Belsőleg: jólelkű, beszédes, mozgékony, 3 nyelv felsőfokú ismerete, jogi és pénzügyi diploma, kalandvágyó (cross motor, vitorla, paintball stb..), nagyon intelligens, okos, de ugyanakkor kellően laza és vicces is, szinte bármiről lehet vele beszélgetni. Bulizni is nagyon jót lehet vele. Céltudatos, egészséges önbizalommal rendelkezik, és kellően határozott ha a helyzet megkívánja. Bájos. Nagyon jól tud sütni-főzni, koktélokat készíteni. Kreatív. Tud játszani zongorán.
Kapcsolatban: Hűséges, odaadó, nagyon bújós, lehet vele nagyokat szexelni, de szenvedélyesen szeretkezni is. Mindig figyel a másikra, és a dolgokat szereti megbeszélni ha valami nem tetszik neki.
Csak hogy néhány jó ember ne tudjon nagyon belekötni, írok néhány negatív tulajdonságot is: nagyon makacs, amit eltervez az úgy van, ritkán enged beleszólni másnak a dolgaiba. Sokszor túl érzékeny, és sok mindent a szívére vesz. Rovar fóbiája van. Igényli az egyedüllétet is.
Két ikszel idősebb vagyok, nem a kérdezett huszonéves korosztály, de hasonló a barátnőm, kivéve, hogy csak egy diplomája van. Vagy kettő, már nem emlékszem. Nagyon attól függ, mennyire vagy kommunikációképes. Mert a "nagyon makacs, ritkán enged beleszólni" arra utal, hogy nem vagy az. Egy túlérzékeny nővel akivel nem lehet kibeszélni hogy kinek mire van igénye, minek örül, mi bántja... Azzal pontosan az első konfliktushelyzetig fog tartani a kapcsolat.
A többiből amit leírtál, és amitől többen tartanak (én is), hogy hozzám képest túlzottan is kalandvágyó, abból nem lett probléma, csak első hallásra megdöbbentőek az ötletei, másodikra nekem is tetszenek. Azt se várja el, hogy én fizessem az ő részét is, amit szintén írt valaki.
Még 21-hez: az persze nagyon is jó, hogy szép, bújos, vad szexelős, okos, főzni tud. A viccest viszont túlzásba viszi, nem tudom, hogy mikor beszél komolyan.
Az is nagyon jó, hogy ha valami nem tetszik neked, akkor mondod, de nekem tényleg az kell, hogy magán a tényen túl beszéljük meg, hogy miért is nem tetszik. És igencsak jó, ha ezt meg tudja fogalmazni. Mert én se véletlen nem azt csinálom amit ő szeretne. Ahhoz, hogy valami kompromisszumot elfogadjak fontos kérdésben, tudnom kell a motivációját. Az édeskevés, hogy "márpedig nem".
Nekem elég lenne egy világnyelv, de én 3-4 diplomát tervezek szerezni, egyiket se a menő szakmák közül, egyszerűen csak fűt a tudásvágy.
És nem vagyok rovarfóbiás. :D
A többi amit leírtál, nos én is ilyen szeretnék lenni, dolgozom rajta.
Szerintem ez egy teljesen reális elképzelés.
20/l
Ha ez a leírás tényleg a valóságot takarja, akkor túl szép, hogy igaz legyen.
Aztán persze más kérdés, hogy lehet, hogy egyszer találkoznánk élőben, és valamiért érezném hogy mégse...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!