Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jol dontottem?
Nehany hete mar irogattunk neten, es ma sikerult talalkoznunk is. Elmentunk setalni aztan athivtam egy teara, de nyilvan leszogeztem, hogy ne ertse felre, nem szeretnek semmit csak otthon jobb a melegben. Teljesen jol elbeszelgettunk, sokat nevettunk, aztan finoman elkezdett kozeledni, csokoloztunk. Majd ez atcsapott kicsit ramenosebbe es elkezdte a fenekem simogatni meg latvanyosan megnezni. Mondtam neki hogy ez sok, erre azt mondta "jajj ne aggodj nem akarlak megfektetni, vagy simogatni se szabad?" Erre mondtam neki, hogy szerintem jobb lesz ha most elmegy. Lattam rajta hogy nagyon meglepodott es tobbszor bocsanatot kert, illetve megolelt es mondta hogy ennek ellenere orul hogy talalkoztunk, de nem erti miert vettem ezt a szivemre. Kikosertem es elment.
Szerintetek jol dontottem vagy tenyleg tul szigoru voltam? Nyilvan tudta hogy nem fogok vele lefekudni, de rosszul esett hogy igy "fogdos" es megnez.
24N, o 28F
olvassátok el újra a válaszait.
1.felhívta a lakására,ami egyértelmű,hogy mit jelent.
2.együtt feküdtek az ágyon? kanapén? és csodálkozik azon hogy a pali bepróbálkozik.
vagyis a kérdező szélsőségesen naiv,vagy egy negatív játékos.
szerintem inkább az utóbbi és erre ment ki az egész,hogy bedobta a csalit a hal ráharap és akkor ő büszkén rákoppinthat a hal fejére,a játszma megnyerve.
Hee?? Ha már volt dolgod erőszakos csávóval,mi a szrnak hívtad fel magadhoz ezta vadidegent? Mert idegen,most láttad először. Mehettetk volna kávézóba is,de nem,te nem. Aztán meg kicsit nyújtasz valamit,de aztán meg mégse...hát én se értem mit is akartál te pontosan!
De! Ha tényleg volt.már bajod erőszakos pasikkal,akkor ne hívj fel magadhoz senkit! Ennyi!
Igen, jó esély van rá, hogy ez a csajtól csak egy hatalmi játszma.
Másrészt ez a had lássam a feneked duma 15 évesen menő lehetett, egy felnőtt férfitől primitív.
Zsák a foltját?
Teljesen ok, hogy jelezted, hogy mi sok neked, hiszen az elején azt is mondtad, hogy mit nem akarsz az este alatt.
Valszeg itt nem az volt a baj, hogy megnézett magának, hanem a sítlus, és ha valami miatt, akkor emiatt nem illetek össze.
Ugyanakkor ha csókolóztatok akkor feltételezhete, hogy bejön neked és többet megengedhet magának stílusügyileg is.
Marhára nem egyértelmű, a hozzád hasonlóak miatt kell ötször meggondolnom, hogy felhívok-e egy férfit a lakásra, nehogy úgy vegye hogy elkötelezem magam a szex mellett... Teára hívta fel, nem dugásra.
Behalok, tényleg csak én értem, hogy miről beszél a kérdező? Azért a kölcsönös, szimpátián és - ha csak kezdetleges, akkor is - érzelmeken alapuló csókolózás, meg a látványosan nyálcsorgatva s3ggbambulás között k..rva nagy különbségek vannak. Simán el tudom képzelni, h elvagyunk, jól érezzük magunkat, csókólózunk, minden szipi-szupi, majd ha a pasi szemében megjelenik ez a kamionsofőrös "b..sználak"-tekintet, rohadtul elszáll a varázs irányomból... tényleg van az a tekintet/gesztus, amitől egy darab húsnak érzed magad, és hirtelen "megvilágosodsz", hogy jah, ez is olyan.
Szerintem a legtöbb nő kb. 25 felett már biztosan érti, h miről beszélek.
Amúgy kérdező megértem, hogy miért csináltad, nekem se tetszett volna, annyi ezzel a "gond", h a pasinak tényleg gőze sincs róla, h miről beszélsz. Aki olyan, annak egyszerűen ösztönből jön ez a nézés/gesztus/viselkedés, valószínűleg nincsen tudatában, tehát az ő szempontjából sajnos jogos az értetlenkedés. De mondom, tudom, miről beszélsz, és nem gondolom, h rosszul tetted, h elküldted.
igen 18as ez jogos.
így valóban kerülhet más megvilágításba a sztori.
mert ha az általad megfogalmazott dolgok alapján tekintjük a történetet,akkor az utolsó pillanati ellenállást nem kezelte jól a srác és ott bukott meg.
mert ha az első jelnél visszavonul és egyértelműen jelzi,hogy nincs ő rászorulva feltétlen egy kóbor numerára és ezt humorral fűszerezi,akkor lehet,hogy pont ez lett volna az a lökés a kérdezőnek amitől feloldódik,átveszi a kezdeményezést és mégis lett volna dugás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!